Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JOBY GripTight Mount XL

Zobraziť katalóg
JOBY GripTight Mount XL
Adaptér pre mobilné telefóny a tablety so statívovým závitom
Kód:  JO190a10 Produktové číslo:  E61PJB01323
JOBY GripTight Mount XL Predaj skončil

JOBY GripTight Mount XL

Kvalita fotoaparátov smartfónov už dokáže konkurovať značnému množstvu kompaktných fotoaparátov. Čo keď sa však rozhodnete digitálny fotoaparát plne nahradiť svojim inteligentným telefónom? Pri fotení významných udalostí, dych vyrážajúcich prírodných scenérií aj pamiatok dávnoveku sa nezaobídete bez príslušenstva, ktoré bolo donedávna výsadou fotografických prístrojov. Reč je o statíve. Spoločnosť JOBY vášmu smartfónu toto privilégium zaistí. Pomocou univerzálneho kompatibilného adaptéra stabilne pripnete svoj telefón na ľubovoľný statív s 1/4" skrutkou.

Majster v odbore

Adaptér, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a ABS plastu, dokáže pomocou pružiny pevne držať prístroje s celkovou šírkou medzi 69 a 99 mm. Nezáleží pritom, či používate kryt telefónu, alebo nie. Pogumované kontaktné plochy zaistia maximálne priľnutie adaptéra k vášmu telefónu, a ten tak nevykĺzne ani pri nešetrnom zaobchádzaní. Hmotnosť adaptéra nepresahuje 20 gramov a spoločne s miniatúrnymi rozmermi ho možno budete chvíľu hľadať vo vrecku.

Hlavné prednosti

  • Kompatibilný s mnohými telefónmi a so všetkými štandardnými statívmi (1/4" skrutka)
  • Zanedbateľná hmotnosť a veľkosť
  • Rýchla montáž
  • Použitie bez odnímania krytu
  • Kvalitné vyhotovenie (oceľ, ABS)

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
0,02 kg Hotovo!
Materiál
Plast Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Vlastnosti

Hmotnosť
0,02 kg Hotovo!

Materiál

Materiál
Plast Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky mini statívy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight Mount XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY Griptight Berg XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY Griptight Berg XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY GripTight hegy XL.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií