Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AlzaBoxy Q1

JOBY Pro Sling Strap L-XXL

Zobraziť katalóg
JOBY Pro Sling Strap L-XXL
Popruh na fotoaparát k fotoaparátu
Kód:  JO175a3 Produktové číslo:  E61PJB01302
JOBY Pro Sling Strap L-XXL Predaj skončil

JOBY Pro Sling Strap L-XXL

Pri vašej honbe za skvelými fotografiami určite využijete tento závesný popruh na fotoaparát. S rozmermi 5,08 × 0,8 × 192 cm a hmotnosťou iba 110 gramov je tento produkt veľmi kompaktný. Vďaka tomuto spínaciemu systému môžete mať zariadenie vždy poruke.

Kľúčové vlastnosti

  • Popruh sa postará o bezpečnosť fotoaparátu
  • Možnosť okamžitého využitia zariadenia
  • Veľmi pohodlné nosenie
  • Pevný a odolný materiál
  • Veľkosť: L - XXL

Majte fotoaparát vždy poruke

Lightning Fast SpeedCinch technológia umožní okamžitý presun fotoaparátu z jednoduchého visu na vašom ramene do pozície na získavanie fotografií prostredníctvom jediného rýchleho pohybu. Vrchná časť popruhu je mäkká a veľmi príjemná na nosenie aj počas dlhšieho časového úseku. Vďaka svojmu tvaru bezpečne rozkladá hmotnosť zariadenia, a tak nezaťažuje iba jedno miesto vášho ramena či krku. Veľmi pevný materiál a pracka sa postarajú o bezpečnosť fotoaparátu v každej situácii. Fotoaparát je zavesený priamo po vašom boku blízko pri tele.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY Pro Sling Strap L-XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tragegurt JOBY Pro Sling Strap L-XXL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tragegurt JOBY Pro Sling Strap L-XXL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: JOBY Pro Sling Strap L-XXL.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií