Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Just Cavalli CAGD06

Zobraziť katalóg
Just Cavalli CAGD06
Náušnice materiál: chirurgická oceľ, Yellow gold PVD, zapínanie puzetky, kryštály
Kód:  SP5104 Produktové číslo:  8033288720478

Just Cavalli CAGD06

Túžite po luxusnom klenotu, ktorý štýlovo oživia váš outfit? Náušnice Just Cavalli ponúknu svojim nositeľkám noblesný dizajn i precízne spracovanie. Šperk je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s vysokým leskom, ktoré na tele nielen skvele vyzerá, ale vďaka svojim hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Bohaté luxusne vyzerajúce náušnice majú PVD povrchovú úpravu vo farbe žltého zlata a sú bohato zdobené čírymi kryštálmi. Hodí sa skôr k slávnostnejším príležitostiam a nenechajú nikoho na pochybách, že zdobí ženu s bezkonkurenčným vkusom. 

Čím náušnice Just Cavalli zaujmú?

  • Elegantný šperk vhodný pre slávnostné outfit
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Povrchová úprava PVD do atraktívneho zlatého odtieňa
  • Trblietavé číre kryštály pre oživenie dizajnu
  • bohato zdobené

Prečo zvoliť šperk z chirurgickej ocele?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbehne ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu aj korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie, je preto ideálnym riešením pre jedincov alergické na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá je súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou!

Dĺžka:
4,5 cm

Originalita a elegancia - dve slová, ktoré dokonale vystihujú vlastnosti šperkov značky Just Cavalli. Šperky hrdo nesúce meno slávneho návrhára Roberta Cavalliho budia pozornosť po celom svete a nikdy nezostanú bez povšimnutia. Na ich výrobu sú použité tie najkvalitnejšie materiály, najčastejšie mosadz či prvotriedna chirurgická oceľ, ktorá je obvykle pozlátená alebo postriebrená PVD technológiou. Tieto povrchové úpravy zabezpečia šperkom Just Cavalli neobyčajnú stálosť, odolnosť a nemennosť. Pre toho, kto má rád kvalitu a zároveň nápaditosť, je značka Just Cavalli tou najlepšou voľbou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Just Cavalli CAGD06
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JUST CAVALLI CAGD06.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií