Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

JVC KW R710

Zobraziť katalóg
JVC KW R710
Autorádio 2 DIN, CD/MP3/WMA/WAV, MP3 tagy, USB, AUX, FM tuner, RDS, 4x 50 W MOS-FET, EQ, voliteľné podsvietenie displeja, priame pripojenie a ovládanie iPod/iPhone, podpora aplikácie JVC Smart Music Control, pripravené na bluetooth adaptér
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  JVC209k Produktové číslo:  KW R710 Stránky výrobcu

JVC KW R710

JVC KW R710 je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Autorádio KW-R710E spája prehrávač CD s modernými technológiami a intuitívnou obsluhou. Ponúka rozsiahle možnosti konektivity, výkonný zosilňovač, tuner s RDS, port USB a linkový vstup AUX - to je výbava, ktorej sa môže rovnať len málo konkurentov.

Pomocou technológie bluetooth rádio razom premeníte na pokročilú súpravu handsfree na telefonovanie v automobile (nutné samostatne dokúpiť adaptér KS-BTA100). K dispozícii máte aj aplikácie na ovládanie prehrávania priamo z displeja vášho mobilného telefónu s operačným systémom Android. Mnoho používateľov určite ocení aj prepracovanú podporu prehrávania z iPodu alebo iPhonu a na vás už bude len to, či budete prehrávanie riadiť z displeja rádia alebo vášho zariadenia.

V prípade požiadavky súčasného nabíjania pri prehrávaní poskytne čelný port USB pripojenému zariadeniu vysoký výstupný prúd 1 A. Samozrejmosťou je tiež zabudovaný tuner rádia s predvoľbami na uloženie obľúbených staníc, ktorý je navyše vybavený funkciou časovača zapnutia, aby ste nezmeškali žiadny z vašich obľúbených programov. O dostatočnú intenzitu ozvučenia sa stará kvalitný zosilňovač MOS-FET so špičkovým výkonom 4x 50 W. V prípade potreby je k dispozícii aj dvojica predzosilnených linkových výstupov pre dodatočné zadné repro alebo subwoofer.

Parametre a špecifikácia:

Zosilňovač:
MOS-FET
Výkon: 4x 50 W RMS pri 4 ohmoch/4x 50 W max.

Tuner:
Pásma: FM/AM
Predvoľby: 18 FM/6 AM
Radio Data Systém (RDS)
Časovač rádia, zálohovacia pamäť

Prehrávač CD:
Podporované disky: Audio CD, CD-R/RW
Podporované formáty: Audio CD, MP3/WMA s ID3 Tag/WMA Tag
Náhodné prehrávanie/opakovanie

Ovládanie zvuku:
3-pásmový parametrický ekvalizér iEQ
Easy EQ
Source Link EQ, 12 predvolieb
Loudness
Digital track expander
Nízkofrekvenčný filter

Displej:
3-zónové variabilné podsvietenie
Oddelené riadenie jasu
Automatické stlmenie jasu

Ďalšie funkcie:
Pripravené na bluetooth (vyžaduje adaptér KS-BTA100)/aplikácie na ovládanie smartfónmi(JVC-App)/JVC Smart Music Control pre Android (cez USB)/JVC Music Control pre Android (cez USB)/JVC Playlist Creator pre USB Memory/Thumb drive (Windows cez USB)/čelný port USB na prehrávanie (WAV, MP3, WMA, iPod/iPhone)/obojsmerné ovládanie prehrávania (z jednotky rádia aj iPhone/iPod)/výstup USB s prúdom 1 A/2,5 V úroveň linkového a subwooferového výstupu/podpora tónu "Beep"/pripravené na ovládanie z volantu/ovládanie subwoofera/pripravené na diaľkové ovládanie

Konektory:
1x čelný USB (MP3/WMA/WAV/iPod/iPhone)
1x čelný vstup AUX
2x linkový výstup (zadné repro + subwoofer)
ISO

Vyhotovenie:
Farba: čierna
Veľkosť: 2 DIN

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!
Výbava
Bluetooth Hotovo!
Vlastnosti
RDS Hotovo!
Funkcie
Podpora Apple zariadení Hotovo!

Vstupy/výstupy

Optická mechanika
CD Hotovo!
Konektory
USB, AUX/Line IN Hotovo!

Rádio

Tunery
FM Hotovo!

Výkon

Výkon zosilňovača
4×50 W Hotovo!

Rozmery

Veľkosť rádia
2 DIN Hotovo!
Šírka
182 mm Hotovo!
Výška
112 mm Hotovo!
Hĺbka
158 mm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JVC KW R710
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií