Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016)
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 11Ah, motor Impulse 2.0 250W, hydraulické brzdy Magura, hliníkový rám veľkosť L/55 cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  EKK211b4 Produktové číslo:  615520228
Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016) Predaj skončil

Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016)

Priemer kolesa:

28"

Rám:

Hliník

Vidlica:

Brzdy:

Kotúčové

Prehadzovačka:

Prešmykovač:

Kľučky/prevodníky:

Kazeta:

Plášte:

Schwalbe Energizer Life

Hmotnosť kolesa:

Vychutnajte si pohodlnú jazdu tak, ako nikdy predtým. Prekonajte aj tie najprudšie kopce, prípadne aj tie najdlhšie vzdialenosti, s úplnou ľahkosťou. Či už ste milovníkom cyklistických výletov, alebo potrebujete praktický dopravný prostriedok na jazdu po meste či do práce. S univerzálnym elektrobicyklom Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G – Wave získa každodenné cestovanie úplne nový rozmer.

Kľúčové vlastnosti

  • Univerzálny elektrobicykel (vhodný pre mužov, aj pre ženy)
  • Dlhý dojazd
  • 250 W výkonný elektromotor
  • Plynulé radenie aj pri záťaži
  • Hliníkový rám, veľkosť L/55 cm
  • Prakticky umiestnené ovládacie prvky
  • Praktický LCD displej
  • Účinné riadidlové brzdy, klasická pedálová brzda
  • Predný aj zadný svetlomet
  • Blatníky
  • Zadný nosič

Až 135 km na jedno nabitie

Vydajte sa aj do tých najvzdialenejších končín, a to bez akýchkoľvek starostí. Pri najnižšej úrovni asistencie elektrobicykel Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G – Wave prejde až 135 km (na jedno nabitie). Aj tým najdlhším prechádzkam preto nestojí nič v ceste.

Komfort po všetkých smeroch

Okrem úctyhodného dojazdu sa môžete tešiť aj na neuveriteľne pohodlné používanie. Za to môžu prakticky umiestnené ovládacie prvky v riadidlovej časti, komfortné nastaviteľné sedadlo a druhá generácia motora Impulse 2.0. 250 W výkonný elektromotor Impulse 2.0 je navyše vybavený technológiou Shift-Sensor technology, vďaka ktorej je radenie plynulé, a to aj pri záťaži. Okrem ovládacích prvkov zdobí riadidlovú časť tiež LCD displej. Ten elegantne zobrazuje všetky dôležité informácie. Údaje o stave batérie, úrovni asistencie, aktuálnej rýchlosti či prejdenej vzdialenosti máte preto vždy priamo pred sebou a na jednom spoločnom mieste.

Bezpečnosť na prvom mieste

Viac ako 95 rokov skúseností nemeckého výrobcu Kalkhoff sa na produktoch tejto značky rozhodne podpísalo. Za všetko hovorí už na prvý pohľad viditeľný dôraz na bezpečnosť používateľa, ktorý sa kladie na každý výrobok. Výnimkou nie je ani elektrobicykel Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G – Wave. Aj to je vybavené hneď niekoľkými bezpečnostnými prvkami. V prvom rade je reč o účinných riadidlových brzdách Magura, vďaka ktorým máte jazdu vždy pevne pod kontrolou. Nechýba ani klasická pedálová brzda, ktorá sa aktivuje pohybom šlapiek vzad. Nasleduje predný a zadný svetlomet, obidva s funkciou parkovacieho svetla. V neposlednom rade oceníte predný aj zadný blatník, vďaka ktorým sa nezašpiníte ani v daždivom počasí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 cm (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7HS 7G Welle Grau L / 55 cm (2016). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalkhoff Agattu Impulse 7HS 7G Welle Grau L / 55 cm (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Agattu Impulse 7 HS 7G Wave Grey L/55 (2016).
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií