Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue (2016)

Zobraziť katalóg
Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue (2016)
Elektrobicykel – batéria Li-Ion 36V, 14.5Ah, motor Impulse 2.0 250W, hydraulické brzdy Magura, hliníkový rám veľkosť M/50cm, kolesá veľkosť 28"
Kód:  EKK221a3 Produktové číslo:  623522116
Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue (2016) Predaj skončil

Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue (2016)

Priemer kolesa:

28"

Rám:

hliník

Vidlica:

SR Suntour NEX

Brzdy:

Magura HS11

Prehadzovačka:

Shimano Nexus

Prešmykač:

 

Kľuky/prevodníky:

Kalkhoff Impulse

Kazeta:

 

Plášte:

Schwalbe Marathon

Hmotnosť bicykla:

Hledáte vhodný elektrobicykel do mesta aj na dlhšie vychádzky? Chcete niečo výkonnejšie, s dobrým dojazdom na jedno dobitie? Mestský elektrobicykel Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS modrej farby s hliníkovým rámom Wave s veľkosťou 50 cm a výkonným stredovým pohonom Impulse II je práve taký.

Ponúka tri stupne asistencie a dojazd na jedno dobitie až 160 km. Príjemnú jazdu zaručuje optimálne rozloženie hmotnosti a 8-rýchlostná prehadzovačka Shimano Nexus.

 

Hlavné prednosti

  • Dojazd na jedno dobitie až 160 km
  • 3 stupne asistencie
  • 8 rýchlostných prevodov
  • Výkonný 250 Wattový motor
  • Kompletne pripravený na cestu
  • Dobíjanie batérie len 6 hodín

Spoľahlivý pohon

Stredový motor Impulse II s výkonom 250 W bol vyvinutý v Nemecku. Vďaka svojim kvalitám víťazí v mnohých nezávislých testoch. O dostatok energie sa stará výkonná batéria Impulse Li-Ion 36 V/612 Wh, ktorej na dobitie stačí iba 6 hodín.

Motor sa aktivuje len pri šliapaní a automaticky sa vypne pri dosiahnutí rýchlosti 20km/h. V prípade, že sa vybije batéria, alebo motor vypnete, je jazda na elektrobicykli rovnaká ako u bežného cestného bicykla.

Ergonómia a výbava

Elektrobicykel Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS  s nízkym rámom Wave v sebe kombinuje pohodlie a nízke nasadanie. Radenie je veľmi jemné s automatickým prerušením ťahu motora v okamihu radenia. Hydraulické ráfikové brzdy Magura HS11 vám zabezpečia bezpečné zastavenie v každej situácii.

Bicykel je kompletne vybavený nosičom, stojanom, blatníkmi, pumpičkou a samozrejme predným aj zadným svetlom. O všetkých funkciách elektrobicykla máte prehľad na LCD displeji Impulse LCD Compact s tlačidlom pre asistenciu pri vedení bicykla.

Ako správne vybrať elektrobicykel?

  • Základom je rám, ktorý je v tomto prípade vhodný pre mužov aj ženy. Výška rámu má vplyv na sedenie na bicykli a tým, na pohodlie počas jazdy. Pri správnom určení výšky rámu, berte do úvahy telesnú výšku v cm a dĺžku sedlovej rúrky v cm. Na priloženom obrázku sa môžete pozrieť na konkrétne odporúčania.
  • Ďalším dôležitým bodom je použitie. Chcete jazdiť iba po meste na kratšie trasy? Potom vám stačí menej výkonný elektrobicykel s kratším dojazdom. Ak však chcete jazdiť aj ďalej, alebo je terén kopcovitý, vyberte si výkonnejší model. Elektrobicykel so silnejším motorom vám dá dostatočnú rezervu do kopcov.
  • Pri výbere zvážte tiež výbavu, pretože všetko čo vám bude chýbať treba dokúpiť. Je lepšie používať príslušenstvo určené priamo pre daný elektrobicykel, než nejaké neznačkové.
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue (2016)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue M/50 cm (2016). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kalkhoff Agattu Impulse 8 HS Wave Blue M/50 cm (2016).
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií