Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI

Zobraziť katalóg
Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI
Dokovacia stanica pre iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus, iPad mini 2/3, elegantný dizajn, hliníková, zabudovaný Apple Lightning konektor PFI, umožňuje synchronizáciu a dobíjanie iPhonu priamo v dokovacej stanici
Kód:  KANX40b Produktové číslo:  K8PDOCK Stránky výrobcu
Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI Predaj skončil

Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI

Doprajte si nabíjanie a synchronizáciu vášho iPhonu vo veľkom štýle s dokovacou stanicou Kanex. Majte ju neustále pri sebe, či už ste doma, v kancelárii či kdekoľvek inde. Umožňuje pohodlné volanie, bez toho aby ste museli telefón držať v ruke či pridáva ďalšie obrazovku do vášho pracovného priestoru, takže môžete pracovať na projekte a zároveň sledovať displej mobilného telefónu, či nemáte nové správy či emaily.

Štýlové nabíjanie a synchronizácia

Dokovacia stanica je precízne navrhnutá v celom rozsahu. Pevná hliníková konštrukcia úplne ladí s dizajnom iPhonov. Samozrejmosťou je odolný Apple Lightning PFI konektor, ktorý je zapustený v čiernom silikónu, čo umožňuje jednoduché vloženie a následné vybratie telefónu. Súčasťou balenia je metrový USB kábel, ktorý stačí zapojiť do voľného USB portu na počítači.

Kľúčové vlastnosti

  • Hliníkové prevedenie
  • Lightning konektor
  • Atraktívny dizajn
  • USB kábel súčasťou balenia

Kanex Aluminium Lightning Dock sa pýši označením "Made for iPhone", čo znamená, že toto zariadenie bolo špeciálne navrhnuté pre použitie s iPhonom a výrobcom bolo certifikované na zhodu s požadovanými parametrami spoločnosti Apple.

Kompatibilné zariadenia:

  • iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPad mini 3, iPad mini 2, iPod Nano, iPod touch

Parametre a špecifikácie:

Konektor:
Lightning konektor

Vstup:
5,1 V +/- 0,1 V

Výstup:
4,55 ~ 5,25 V / 2,4 A

Farebné prevedenie:
strieborné

Dĺžka kábla:
1 m

Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone PFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kanex Aluminium Blitz Dock iPhone MFi. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kanex Aluminium Blitz Dock iPhone MFi. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kanex Aluminium Lightning Dock iPhone MFi.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií