Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kärcher SC 1

Zobraziť katalóg
Kärcher SC 1
4,0 1 hodnotení
Parný čistič - Ručný parný čistič, príkon 1200 W, doba ohrevu 3 min, max. tlak 3 bar, objem nádrže 0,20 l
Kód:  KASK001a Produktové číslo:  15162600 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 1

Je vaším prianím dokonale čistá domácnosť k tomu bez baktérií a špiny, ktorá sa drží v rohoch či špárach medzi dlaždicami? Máme pre vás riešenie. Ručný parný čistič od spoločnosti Kärcher bezpochyby využijete v celej vašej domácnosti, a to bez použitia chemických prípravkov. Vďaka svojim kompaktným rozmerom sa prístroj stane vašim spoľahlivým pomocníkom. Čistenie domácnosti s ním bude pohodlné, veľmi rýchlé a hlavne dôkladné.

Vlastnosti

  • Dôkladné výsledky čistenia
  • Žiadne použitie chemických čistiacich prostriedkov
  • Detská poistka
  • Bezpečnostný ventil
  • Dlhá životnosť

Užitočný pomocník

Prístroj má atraktívny dizajn a zároveň vás zaujme svojím vysokým komfortom pri práci. Vďaka možnostiam použitia je tento výrobok veľmi univerzálny. Parný čistič odstráni až 99,99 % bežných domácich baktérií a dôkladne vyčistí všetky povrchy až do hĺbky pórov. Keď pôjde o čistenie varnej dosky, odsávačov pary alebo malých výklenkov, raz dva si s nimi poradí praktická ručná hubica. V neposlednom rade disponuje tento čistič výstupným tlakom pary až 3 bary a na prácu je pripravený za 3 minúty.

Vďaka svojim kompaktným rozmerom je tento ručný parný čistič veľmi vhodný na rýchle a dôkladné čistenie až do hĺbky pórov. Perfektne vyčistí:

  • Armatúry
  • Umývadlá
  • Obkladačky
  • Okná a zrkadlá
  • Digestory
  • Varné dosky

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 200 W Hotovo!
Objem nádoby
0,2 l Hotovo!
Tlak pary
3 bar Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 200 W Hotovo!
Objem nádoby
0,2 l Hotovo!
Tlak pary
3 bar Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher SC 1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SC 1.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií