AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Kärcher SC 3

Zobraziť katalóg
Kärcher SC 3
5 2 hodnotení
Parný čistič s podlahovou hubicou Comfort, príkon 1900W, doba nahrievania 0.5min., objem nádrže 1l, max. tlak pary 3.5bar, detská poistka, Regulácia pary na rukoväti, bezpečnostný ventil
Kód:  KASK003a Produktové číslo:  15130000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kärcher SC 3

Mať domácnosť vždy žiarivo čistú nie je jednoduché. Máme pre vás produkt, ktorý dokáže so špinou pekne zatočiť a to raz a navždy. Medzi hlavné prednosti parných čističov patrí efektívny výsledok čistenia navyše bez nutnosti použitia akýchkoľvek čistiacich prípravkov. K ideálnemu čisteniu dopomáha optimalizovaná podlahová hubica, ktorá pojme všetky nečistoty celou svojou plochou. Prístroj tak svoje nezastupiteľné miesto nájde všade tam, kde vyžadujete absolútne čisté a sterilné prostredie bez baktérií.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitné spracovanie
  • Moderný design
  • Efektívny výsledok čistenia
  • Využitie na všetky povrchy
  • Jednoduché použitie
  • Regulácia pary na parnej pištoli
  • Dlhá životnosť

Čistenie nebolo nikdy jednoduchšie

Prístroj má atraktívny dizajn a zároveň vás zaujme svojím vysokým komfortom pri práci. Vďaka možnostiam použitia je tento výrobok veľmi univerzálny. Poradí si s akýmkoľvek povrchom, či už je to v kúpeľni a na WC, pri čistení skla, zrkadlá alebo čistenie všetkých druhov podláh. Vysoký výkon prístroja vám zaručí vždy dokonalý výsledok. Usadené nečistoty, mastnotu a vodný kameň odstránite úplne ľahko vďaka dostatočne vysokému výstupnému tlaku pary až 3,5 bar. Podľa stupňa znečistenia si môžete navoliť tlak podľa svojich požiadaviek. Zásobník na vodu s celkovým objemom jedného litrov možno priebežne dopĺňať čistou vodou. Umožní vám to upratať celú domácnosť bez nutnosti prerušenia práce. Upratovanie pre vás bude vyložene potešením vďaka bezprostredné, zrozumiteľné a hlavne jednoduchej obsluhe riadiacich prvkov a ich funkciám.

Dlhá životnosť a bezpečie

Dlhú životnosť zaručí čistiaci vykurovací hliníkový kotol, lebo sú vykurovacie tyče zaliate do kovu a zabraňujú zavápneniu. Hliníková zliatina má navyše veľmi dobrú schopnosť držania tepla. Prístroj je tiež bezpečný voči deťom. Disponuje totiž patentovaným bezpečnostným uzáverom, ktorý má pretlakový ventil. Ten je možné otvoriť až vtedy, keď nie je parný kotol pod tlakom. S pomocou tohto parného čističa bude vaša domácnosť, bez väčšej námahy, už navždy žiariť čistotou.

Bohaté vybavenie

  • Okrúhla kefka
  • Froté poťah na ručnú hubicu
  • Odvápňovacie tyčinky
  • Froté handričku na podlahu
  • Podlahová hubica

Charakteristika:

Dĺžka: 360 mm
Šírka: 236 mm
Výška: 253 mm
Hmotnosť: 3,1 kg

 

Parametre a špecifikácia

Príkon
1 900 W Hotovo!
Objem nádoby
1 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
1 900 W Hotovo!
Objem nádoby
1 l Hotovo!
Tlak pary
3,5 bar Hotovo!
Poznámka:
» Všetky parné čističe

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kärcher SC 3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 3. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kärcher SC 3.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií