AD homeoffice PET

Kaspersky Internet Security pre Android pre 1 mobil alebo tablet na 12 mesiacov

Zobraziť katalóg
Kaspersky Internet Security pre Android pre 1 mobil alebo tablet na 12 mesiacov
5 1 hodnotení
Bezpečnostný softvér - nová licencia, ochrana pre mobil alebo tablet proti vírusom, trojanom, červom, spyware, spamu, podvodným www stránkam, blokovanie nechcených hovorov/sms, ochrana dát pri strate/odcudzení, vzdialené zmazanie aj po výmene SIM, vyhľadanie telefónu
Kód:  WZ990a6e Produktové číslo:  KL1091OBAFS-CZ Stránky výrobcu
Kaspersky Internet Security pre Android pre 1 mobil alebo tablet na 12 mesiacov Predaj skončil

Kaspersky Internet Security pre Android pre 1 mobil alebo tablet na 12 mesiacov

Mobilný antivírus Kaspersky Internet Security ponúka užitočné antivírusové technológie pre smartfón či tablet so systémom Android. Obsahuje ochranu pred najnovšími malwarovými hrozbami na báze cloudu v reálnom čase. Aplikácia pracuje na pozadí, kde vykonáva inteligentné skenovanie prítomnosti vírusov a početné aktualizácie po malých dávkach, takže vášmu zariadeniu neuberie takmer nič z jeho výkonu. Krabicová licencia ponúka kompletný softvér pre 1 mobilné zariadenie na 1 rok.

Kľúčové vlastnosti

  • Malware ochrana, antivírusová technológia pre Android
  • Web ochrana zabráni phishingovým a internetovým útokom
  • Ochrana proti krádeži vďaka vzdialenému prístupu do zariadenia
  • Súkromie - nastavte si zabezpečenie podľa vašich potrieb
  • Filter - prijímanie len chcených správ a hovorov

Vždy s dobou

S antivírusom Kapersky bude mobilné zariadenie vždy chránené aj proti najnovším útočným taktikám. Zabezpečenie funguje na báze cloudu, ktoré poskytuje ochranu v reálnom čase. Antivírus rovnako automaticky skenuje všetky stiahnuté a nainštalované aplikácie.

Zvýšený dôraz na ochranu súkromia

S Kaspersky Internet Security sú vaše osobné dáta vždy v bezpečí. Odpadá nepríjemný pocit, keď musíte svoj mobilný telefón požičať niekomu inému. Stačí jedno kliknutie a systém inteligentne skryje vybrané kontakty, osobnú korešpondenciu, či súbory. Ďalším kliknutím možno po vrátení zariadenia pôvodnému majiteľovi všetko rýchlo uviesť do pôvodného stavu. Problémom nie je ani prípadné odcudzenie prístroja, celý jeho obsah možno totiž na diaľku zmazať aj v prípade, keď páchateľ už stačil vymeniť SIM kartu. S pomocou GPS, GSM, či WiFi následne vždy budete schopní určiť približnú polohu vášho zariadenia a vystopovať ho tak bude oveľa jednoduchšie.

Technické špecifikácie:

Minimálne systémové požiadavky:
Android verzia 2.3 a vyššia
Minimálne rozlíšenie obrazovky: 320 × 480 px

Postup inštalácie 

  • Stiahnutie inštalačného balíčka 
  • Inštalácia 
  • Vloženie licenčného kľúča

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kaspersky Internet Security pro Android pro 1 mobil nebo tablet na 12 měsíců.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií