Rapture Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kaspersky Total Security multi-device pre 3 zariadenia na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Kaspersky Total Security multi-device pre 3 zariadenia na 12 mesiacov (elektronická licencia)
4,8 48 hodnotení
Internet Security Kaspersky Total Security pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  WZ992f4
Kaspersky Total Security multi-device pre 3 zariadenia na 12 mesiacov (elektronická licencia) Predaj skončil

Kaspersky Total Security multi-device pre 3 zariadenia na 12 mesiacov (elektronická licencia)

Buďte v bezpečí na všetkých platformách

Spoločnosť Kaspersky Lab patrí dlhodobo na špičku v oblasti bezpečnostných riešení pre koncových zákazníkov. Rozhodne najcennejším majetkom sú bohaté odborné znalosti, ktoré za roky boja s významnými hrozbami IT získala. Klientsku základňu tvorí viac ako 300 miliónov užívateľov po celom svete a s otvorenou náručou privíta aj vás.

Najnovšia verzia v podobe Total Security prináša doteraz najkomplexnejšiu ochranu pre všetky vaše zariadenia. V rámci rodiny iste používate množstvo zariadení, medzi ktoré patria počítače s Windows či Mac OS, telefóny a tablety na platforme Android a v neposlednom rade tiež iPhony a iPady. Už sa nemusíte obávať o ich bezpečnosť, Kaspersky ich ochráni svojim nepriepustným štítom.

Ochráni rodinu aj bankové účty

V digitálnom svete po sebe zanechávate stopy úplne všade. Vaša identita sa dá relatívne ľahko podvrhnúť napríklad podvodnou webovou stránkou, ale aj tu vás Total Security plne ochráni. Napríklad technológia Safe Money výrazne navýši bezpečnosť v kategórii online transakcií, pretože prešla aj nezávislým testovaním. Už sa nemusíte báť platiť kartou či prihlasovať do osobného bankovníctva. Tu sa tiež hodí Password Manager, ktorý vám do zabezpečeného cloudu uloží dôležité heslá, ktoré sú potom prístupné aj z ostatných zariadení. Inteligentné a praktické zároveň.

Viete čo robia vaše deti pri chatovaní na sociálnych sieťach? So zapnutou rodičovskou kontrolou môžete byť úplne v pokoji. Podľa zvolenej kategórie blokuje nevhodný obsah a riadi aj prístup k hrám alebo sociálnym sieťam. V spolupráci s Webcam Protection tiež zabráni špehovaniu pomocou webovej kamery.

Hlavné výhody

  • Nastaví vašu bezpečnosť na všetkých platformách na najvyšší stupeň
  • Ubráni bankové účty, platobné karty aj dôležité heslá
  • Chráni deti pred nevhodným obsahom
  • Efektívna ochrana bez straty výkonu
  • Licencia platí pre 3 zariadenia na 12 mesiacov

Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

Postup inštalácie

  • Vážený zákazník, získavate elektronickú licenciu bezpečnostného softvéru Kaspersky
  • Inštalačný súbor na aplikáciu v SK nájdete tu: https://www.kaspersky.cz/#internet-security-trialspersky.cz/#internet-security-trial
  • Vyberte si verziu a kliknite na „Skúšobná verzia zadarmo“, následne si zvoľte prípadný variant (pre Windows, MAC, Android)
  • Po inštalácii vložte do aplikácie nižšie uvedený Aktivační kód

Postup inštalácie aplikácie Kaspersky Internet Security z aplikácie Google Play v zariadení:

  • Spustite aplikáciu Google Play v zariadení
  • Vyhľadajte aplikáciu Kaspersky Internet Security
  • Na stránke s podrobnosťami o aplikácii kliknite na možnosť inštalovať
Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kaspersky Total Security multi-device pre 3 zariadenia na 12 mesiacov (elektronická licencia)
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií