Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kaspersky Total Security multi-device 2016 pre 3 zariadenia na 12 mesiacov /elektronická licencia/

Zobraziť katalóg
Kaspersky Total Security multi-device 2016 pre 3 zariadenia na 12 mesiacov /elektronická licencia/
4,3 3 hodnotení
Bezpečnostný softvér pre používateľov prechádzajúcich od konkurencie, prémiová ochrana pre PC, notebook, mobil/tablet, antivírus, firewall antiphising, antispam, detekuje aj doteraz neznáme hrozby, kontrola zraniteľností, ochrana online platieb, rodičovská kontrola, šifrovanie a zálohovanie dát, Password Manager, cloudová centrálna správa
Kód:  WZ992g4
Kaspersky Total Security multi-device 2016 pre 3 zariadenia na 12 mesiacov /elektronická licencia/ Predaj skončil

Kaspersky Total Security multi-device 2016 pre 3 zariadenia na 12 mesiacov /elektronická licencia/

Totálna ochrana

V modernej dobe vyžaduje každé elektronické zariadenie kvalitnú ochranu pred zákernými vírusmi a iným škodlivým softwarom.

Antivírusový program Kaspersky bezpečne ochráni vaše súkromie, peniaze, fotografie a dáta pred odcudzením alebo napadnutím, a to naprieč všetkými predstaviteľnými zariadeniami. Či už disponujete počítačom, inteligentným telefónom, alebo tabletom, vaše dáta budú odteraz v bezpečí.

Maximálna bezpečnostná výbava

Antivírusový program Kaspersky chráni vaše dáta pri online nakupovaní a pri vašich bankových transakciách. Vaša identita, ale tiež vaše peniaze sú v tak bezpečí.

Súčasťou programu je aj Správca hesiel, ktorý vám umožňuje vytvárať a spravovať heslá svojich obľúbených webových stránok. Samozrejmosťou je ich prvotriedna ochrana. Čerešničkou na torte je zálohovanie vašich drahocenných dokumentov na virtuálne "cloudové" úložisko, ku ktorému budete mať prístup zo všetkých vašich zariadení. Antivírus tiež chráni vašu webkameru pred zneužitím cudzou vzdialenou osobou a tak sa nemusíte obávať nechceného a zákerného špehovania.

Ak sa obávate vplyvu internetu na svoje ratolesti, oceníte "rodičovský zámok", ktorý chráni vašich potomkov pred škodlivým obsahom a nedôveryhodným kontaktom. Zároveň budete mať kontrolu nad tým, aké hry vaše deti hrajú, aké sociálne siete využívajú a aké osobné informácie na sieti publikujú. Bonusom je blokovanie internetových nákupov.

Precízne zabezpečenie s vysokou efektivitou

Antivírusový program Kaspersky bol navrhnutý tak, aby skĺbil nekompromisnú ochranu s vysokou efektívnosťou, a digitálna ochrana tak nebude mať negatívny vplyv na výkon vášho zariadenia. Licencia zahŕňa ochranu troch zariadení po dobu 12 mesiacov. V cene je zahrnutá zľava, vyplývajúca z prechodu od konkurenčného poskytovateľa digitálneho zabezpečenia. Program je kompletne v češtine.

  • Precízna ochrana vašich dát
  • Špeciálne zabezpečenie pri online platobných transakciách
  • Ochrana vašej webkamery
  • Rodičovský zámok na dohľad nad deťmi
  • Správca hesiel
  • Kompatibilný s viac zariadeniami
  • Kompletne v češtine

Náš tip: V případě potřeby kontaktujte technickou podporu Kaspersky na adrese: https://my.kaspersky.com/

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií