AD homeoffice AD homeoffice

KEF M100 Racing Blue

Zobraziť katalóg
KEF M100 Racing Blue
Slúchadlá do uší – do uší, Hi-Fi, hliníkové telo, frekvenčný rozsah 20-20kHz, citlivosť 94dB+/-4dB, impedancia 50+/-15% Ohm, neodýmové repro 10mm, výmenné náušníky, 1.3m kábel, jack 3.5mm
Kód:  KEF009k2 Produktové číslo:  9260100110

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KEF M100 Racing Blue

Doprajte si kvalitu a luxus

Pohodlné, ľahké a kompaktné Hi-Fi slúchadlá M100 od značky KEF sú síce najmenšie v rade M, ale vďaka modernému dizajnu a konštrukcii je kvalita ich zvuku úplne úžasná.


Zvuk s vysokým rozlíšením

Posadnutosť značky po dosiahnutí stále vyššieho rozlíšenia zvuku viedla k vývoju inovatívnych technológií, ktoré modelu M100 prepožičiavajú výrazne plnší, jasnejší a presnejší zvukový prejav, v ktorom je každý hlas aj nástroj jasne odlíšený.

Poslucháčsky zážitok je vďaka tomu detailnejší a presvedčivejší, rovnako ako živé počúvanie. Čistota zvuku je jednoducho výnimočná. Miera skreslenia je minimálna, a to okrem iného vďaka integrovanému nízkorezonančnému tlmiacemu prstencu z hustej peny.

Presná konštrukcia

Slúchadlá M100 sú miniatúrnym majstrovským dielom a produktom inovatívneho prístupu značky KEF k akustike. Je pre nich charakteristická dokonalá konštrukcia aj kvalita spracovania typická pre celú radu M Series. Hliníkový plášť má presné opracované fazety, zatiaľ čo interné komponenty prešli dôkladným testovaním s cieľom zabezpečiť ich dlhodobé presné fungovanie.

Nič nie je ponechané náhode, vrátane ekologického výrobného procesu bez použitia benzénu - aj v tomto smere patri KEF svetové prvenstvo.

V ponuke sú štyri senzačné farebné varianty: champagne white, racing blue, sunset orange, titaniurn grey.

Úplné pohodlie a kompatibilita

Ergonómia slúchadiel je vynikajúca, lebo škrupina má optimálny uhol pre zasadenie do ucha - pohodlne zapadá pri zachovaní akustického výkonu. Veľmi tenké silikónové nástavce sú tak jemné, že si ani neuvedomíte, že ich nosíte v ušiach.

Slúchadlá M100 sú kompatibilné so všetkými výrobkami značky Apple i s väčšinou ďalších zariadení. Spĺňajú tiež požiadavky normy CENELEC pre ochranu pred nadmerným akustickým tlakom. Otvoria vám dvere do sveta špičkového zvuku, nech už sa vydáte kamkoľvek a na akokoľvek dlhú dobu.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KEF M100 Racing Blue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEF M100 Racing Blue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KEF M100 Racing Bue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KEF M100 Racing Bue. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KEF M100 Racing Blue.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií