AD homeoffice PET

KEF M500 Classic

Zobraziť katalóg
KEF M500 Classic
Slúchadlá náhlavné, skladacie, s mikrofónom, Hi-Fi, hliníkové telo, frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz, citlivosť 103 dB +/- 4 dB, impedancia 32 +/- 15 % Ohm, neodýmové repro 40 mm, 1,3 m kábel, jack 3,5 mm, puzdro
Kód:  KEF020q1 Produktové číslo:  9260100300

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KEF M500 Classic

Doprajte si kvalitu a luxus

Ľahké, robustné a neuveriteľne pohodlné hi-fi slúchadlá M500 sú určené tým, ktorí to so zvukom myslia vážne.


Zvuk podľa KEF

KEF je špičkový britský výrobca reproduktorov, ktorý sa už 50 rokov zaoberá inováciami v snahe o čo najčistejšiu a najpresnejšiu reprodukciu zvuku.

Slúchadlá M500 sa riadia rovnakou filozofiou ako všetky ostatné reproduktory značky KEF, bez ohľadu na veľkosť: kvalitná konštrukcia na čo najlepší zážitok z čistého zvuku.

V ponuke sú tri senzačné farebné varianty: classic, white, black.

Hi-fi zvuk

Vďaka M500 si môžete špičkový zvuk dopriať naozaj kdekoľvek. Slúchadlá sú vybavené širokopásmovými meničmi so špičkovým vinutím CCAW (pomedený hliníkový vodič), ktoré inžinieri značky KEF vyladili na výrazne hudobný prejav s pevnými, čistými basmi. M500 preto prinášajú nádherne presný, detailný a výrazný zvuk.

Na všetky vaše zariadenia

Slúchadlá M500 sú ideálne na použitie s väčšinou smartfónov, počítačov aj ďalších mobilných zariadení. Sú vybavené integrovaným diaľkovým ovládaním radu funkcií na iPhone aj ďalšie produkty značky Apple na nekrútivom plochom kábli. Integrované ovládanie rovnako dovoľuje jednoduché prepínanie medzi hovormi a počúvaním hudby.

V balení nájdete tiež adaptér na konektor "Jack" 6,3 mm určený na počúvanie z tradičných hi-fi zariadení. Pre tých, ktorí sú stále na cestách, je pribalený aj letecký adaptér.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KEF M500 Classic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEF M500 Classic. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KEF M500 Klassik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KEF M500 Klassik. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KEF M500 Classic.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií