Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

KEF MUO Brilliant Rose

Zobraziť katalóg
KEF MUO Brilliant Rose
Bluetooth reproduktor - prenosný, bluetooth, NFC, Party mode, AUX, výdrž až 12 hodín
Kód:  KEF007a6 Produktové číslo:  9260100450
KEF MUO Brilliant Rose Predaj skončil

KEF MUO Brilliant Rose

 

Doprajte si luxus a kvalitu

Úžasná nová reprosústava KEF MUO otvára úplne novú kapitolu v oblasti bezdrôtových reproduktorov vďaka novému miniatúrnemu kombinovanému meniču Uni-Q, ktorý prekonáva akustické obmedzenia tradičných produktov.

vypnuté
KEF MUO Neptune Blue
 


Kvalita deklarovaná oceneniami

Či už je zdrojom nahrávania počítač alebo mobilné zariadenie, ste doma, v práci či na cestách - reprosústavy MUO v sebe spájajú charakteristickú kvalitu reprodukcie zvuku značky KEF s možnosťou pohodlného bezdrôtového pripojenia v CD kvalite prostredníctvom rozhrania Bluetooth aptX.


Inteligentná všestrannosť a úplné pohodlie

Vďaka synchronizácii dvojice reproduktorov MUO je možné streamovať špičkový stereo zvuk v CD kvalite prostredníctvom rozhrania Bluetooth aptX.

Ak sa používajú reproduktory na večierku alebo v odbornom prostredí, môžete zvoliť režim "dual connect" a duplikovať tak v každej z reprosústav rovnaké širokopásmové podanie, aby si hudbu mohol primerane užiť naozaj každý.


vypnuté
KEF MUO
 

Reprosústavy MUO sú vybavené vnútorným snímačom, ktorý automaticky optimalizuje výstup tak, aby najlepšie zodpovedal aktuálnej orientácii skrine. Či už je teda reprosústava uložená zvislo alebo vodorovne, výnimočná akustická hĺbka a rozlíšenie zostávajú rovnaké.



Pripojenie k počítaču alebo mobilnému zariadeniu sa vykonáva jednoducho pomocou 3,5 mm Aux vstupu.

Pri mobilných zariadeniach so systémom Android vybavených čipom NFC môžete využiť funkciu "tap-to-pair" (párovanie dotykom) - stačí podržať zariadenie pri MUO, párovanie prebehne automaticky a behom pár sekúnd už môžete púšťať hudbu.

Nabíjací akumulátor zabezpečuje až 12 hodín prevádzky.



Vďaka použitiu špičkových materiálov dokáže táto pevná konštrukcia účinne potláčať nežiaduce vibrácie skrine - jediný zvuk, ktorý počujete, je bohatý, prirodzený a neuveriteľne detailný výstup zo samotných reproduktorov a výsledný široký, detailný zvukový vnem, ktorý vytvára.

Charakteristický tvar reprosústavy MUO dopĺňa šestica skvelých farieb: light silver, storm grey, horizon gold, brilliant rose, sunset orange, nepture blue.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KEF MUO Brilliant Rose
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEF MUO Brilliant Rose. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KEF MUO Brilliant Rose. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KEF MUO Brilliant Rose. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KEF MUO Brilliant Rose.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií