Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kenko DG medzikrúžok 25 mm Canon AF

Zobraziť katalóg
Kenko DG medzikrúžok 25 mm Canon AF
–25 mm pre objektív Canon
Kód:  KEK2101a Produktové číslo:  TUBE25CDIGI Stránky výrobcu
Kenko DG medzikrúžok 25 mm Canon AF Predaj skončil

Kenko DG medzikrúžok 25 mm Canon AF

Máte radi fotografovanie a úplne najradšej lovíte makrofotografie? S týmto produktom vaše úlovky ešte viac zdokonalíte. Medzikrúžok s dĺžkou 25 mm je určený na fotenie makrofotografií, vkladá sa medzi fotoaparát a objektív a jeho účelom je znížiť svetelnosť objektívu. Skvelou voľbou je pre objektívy so svetelnosťou 1,4 alebo 1,8 s 50 mm ohniskom. Kompatibilné s objektívmi značky Canon.

Kľúčové vlastnosti

  • Dĺžka 25 mm
  • Umožňuje používanie autofocusu
  • Zachovajú sa všetky funkcie fotoaparátu

Zachované všetky funkcie

Medzikrúžok obsahuje kontakty na prenos všetkých informácií o parametroch expozície do korpusu. Tým sa zachovajú všetky automatické funkcie aparátu. Platí to aj v prípade, ak vlastníte objektív s autofokusom, ktorý je ovládaný pomocou motorčeka. Staršie objektívy s manuálnym ovládaním budú funkčné v režime manuálneho ostrenia.

 
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kenko DG medzikrúžok 25 mm Canon AF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kenko DG mezikroužek 25mm Canon AF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kenko DG Zwischenring 25mm Canon AF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kenko DG Zwischenring 25mm Canon AF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kenko DG Extension Tube 25 mm Canon AF.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií