Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Siguro kuchyňský robot

KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T

Zobraziť katalóg
KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T
Kuchynský robot 1200W, planetárne, plynule nastaviteľná rýchlosť + pulz, nerezová misa so stupnicou objem 6.7l, 3 kovové metly balónová, K-metla, hnetací hák, kovový mlynček na mäso, bubínkové strúhadlo s 5 nástavcami
Kód:  EAV3012c Produktové číslo:  KVL6040T Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T

Výkonný celokovový kuchynský robot vám dokáže uľahčiť prácu pri príprave skvelých pokrmov. Zaiste oceníte plynule nastaviteľné rýchlosti, pulznú rýchlosť alebo jemné premiešanie cesta. Pomocou planetárneho pohybu sú pri mixovaní suroviny dôkladne premiešané čím je dosiahnuté dokonalého výsledku. K dispozícii je aj mlynček na mäso, kovové bubienkové strúhadlo s 5 nástavcami a metly na šľahanie a miesenie. Robot je vybavený extra veľkou nerezovou pracovnou misou s objemom 6,7 l. Určite tiež uvítate ľahkú údržbu, kedy jednotlivé časti stačí jednoducho rozobrať a umyť pod tečúcou vodou alebo v umývačke. Zjednodušte si prípravu a varenie s týmto praktickým robotom Kenwood.

Hlavné přednossti

  • Extra veľká nerezová misa
  • Nastaviteľné rýchlosti
  • 5 nástavcov
  • Ľahká údržba
  • Planetárny pohyb mixovanie
  • Dizajnový povrch z brúseného alumínia a nerezovej ocele

Skvelé výsledky

Pomocou inteligentného ovládania rýchlosti máte zaistené, že bude vždy všetko perfektne premiešané, rozhnietené, rozmixované, nastrúhané a rozomleté. Pozvoľný štart a postupný nárast otáčok motora redukuje rozstrek surovín z misy a výkonný 1200W motor s pokročilou funkciou prispôsobenie sa záťaži pozná, kedy je potrebné znížiť výkon, aby sa nezadrel motor. Ovládanie ramena robota je veľmi jednoduché pomocou páčky. Rameno sa dvíha veľmi jednoducho a je istené bezpečnostnou poistkou, ktorá zaistí, že sa robot okamžite vypne, akonáhle je rameno zdvihnuté.

Prístroj je vybavený radom nástavcov ako sú napr. K-metla, balónová šľahacia metla, hnetací hák, mlynček na mäso s tromi mlecími diskami a nástavcami na prípravu domácich klobás alebo bubienkové strúhadlo s 5 nástavcami na jemné a hrubé strúhanie či krájanie. Pretvorte si svoj robot na multifunkčný stroj s ktorým jednoducho pripravíte napr. domáce cestoviny, ovocné a zeleninové džúsy, nameliete si čerstvé mäso, uhnetiete cesto, nastrúhate si rôzne ingrediencie a oveľa viac. To všetko na jednom univerzálnom prístroji.

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, K metla, balónová metla, mlynček na mäso Hotovo!
Príkon
1 200 W Hotovo!
Počet rýchlostí
6 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
miešacia metla, hnetací hák, K metla, balónová metla, mlynček na mäso Hotovo!

Materiál

Materiál plášťa
Nerez Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Šírka
41 cm Hotovo!
Výška
35 cm Hotovo!
Hmotnosť
9,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD Chef XL Sense KVL6040T.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií