Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KENWOOD HDM 802SI

Zobraziť katalóg
KENWOOD HDM 802SI
3,0 1 hodnotení
Tyčový mixér 1000W, variabilná rýchlosť + Turbo, nádoba 1l s viečkom, 3 nože umiestnené v rôznych uhloch, antikorová šľahacia metla, antikorový Masher Pro, povrch rukoväte SureGrip
Kód:  EAV4205g Produktové číslo:  HDM802SI Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD HDM 802SI

Tyčový mixér je jedinečný pomocník, ktorý nájde uplatnenie v každej kuchyni. Potrebujete rozmixovať polievku, omáčku alebo našľahať bielky? To všetko zvládne tyčový mixér Kenwood s príslušenstvom! 3 nože umiestnené v rôznych uhloch spolu s tvarom mixovacej nohy a výkonným motorom poskytnú rýchlejšie, jednoduchšie a čistejšie mixovanie pokrmov. Patentovaný povrch rukoväte v ruke pevne sedí a nekĺže. Mixér má možnosť nastavenia rýchlosti alebo v prípade potreby, spustenie funkcie turbo. Kúpte si kvalitného pomocníka, ktorý vás nesklame!

Vlastnosti tyčového mixéra

  • má 3 nože umiestnené v rôznych uhloch
  • výkonný 1000 W motor
  • variabilná rýchlosť + Turbo
  • široká antikorová mixovacia noha na efektívnejšie mixovanie
  • antikorová šľahacia metla
  • antikorový Masher Pro má dva výmenné nadstavce pre jemné a hrubšie pyré či kašu
  • kalibrovaná nádoba s objemom 1 l s viečkom
  • protišmykový patentovaný povrch rukoväte SureGrip
  • farba sivá/strieborná s oranžovými detailmi

Rýchlo, pohodlne a čisto

Tyčový mixér je kuchynský pomocník, ktorý vám pomôže vytvoriť chutné pokrmy v jemnej konzistencii. Rýchlo, pohodlne a jednoducho rozmixuje polievky, kaše aj omáčky, ale dokáže s vašou pomocou vytvoriť aj veľmi chutné sladké jedlá. Ak necháte koniec mixovacej tyče ponorený pod hladinou mixovaného tekutého pokrmu, docielite hladkú konzistenciu bez zašpinenia či postriekania okolia. Malý pomocník vytvorí spolu s vašou pomocou jedinečné pokrmy, ktoré budú nielen dokonale chutiť, ale aj skvele vyzerať. Varte s pomocou tyčového mixéra, aby pokrmy, ktoré vytvoríte boli hodvábne jemné!

 
 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Drvenie ľadu, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
3 Hotovo!
Príslušenstvo
Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
Drvenie ľadu, Šľahanie, Mixovanie Hotovo!
Počet nožov mixéra
3 Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Mixovacia nádoba, Šľahacia metla Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD HDM 802SI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD HDM 802SI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD HDM 802SI. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD HDM 802SI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD HDM 802S.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií