AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k KENWOOD KHH326WH MULTIONE

Zobraziť katalóg
KENWOOD KHH326WH MULTIONE - Kuchynský robot

Diskusia k KENWOOD KHH326WH MULTIONE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa KENWOOD KHH326WH MULTIONE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu KENWOOD KHH326WH MULTIONE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k KENWOOD KHH326WH MULTIONE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, je súčasťou food procesoru aj strúhadlo na zemiakové placky? Také,ktoré nastrúha zemiak,poprípade chren a cviklu úplne na drobno? Ďakujem.

Dobry den, jake prislusenstvi lze dokoupit k tomuto robotu? Napr. mlynek na obili, vyrobnik na testoviny, cukrovi, jine? Dekuji.

Dobrý den, je k tomuto typu robota víčko k nerezové míse? Děkuji

Pise ze dorucenie ze dorucenie je zadarmo.ale taka moznost tam nieje

Dobrý deň, Chcem sa spýtať, či uvádzané príslušenstvo je naozaj súčasťou balenia: Obsah balenia: *Sklenený mixér *Hnetací hák *Balónová metla *Metla v tvare K *Food processor s 3 strúhadlami a sekacími nožmi (pre nás najdôležitejšie) *Lis na citrusy *Mlynček na mäso *Odstredivý odšťavovač Za odpoveď vopred ďakujem

Dobrý deň, zaujímalo by ma, či odšťavovač zvládne odstaviť aj mrkvu. Ďakujem

Dobry den, dokaze tento robot pomliet kávu a mak, nastruhat struhanku? Vopred dakujem za odpoved.

Dobrý den, je možné dokoupit sadu na výrobu těstovin?

Dobrý den. Prosím o info zdali je převod kovový.

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií