AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k KENWOOD SJM 030, biela

Zobraziť katalóg
KENWOOD SJM 030, biela - Rýchlovarná kanvica

Diskusia k KENWOOD SJM 030, biela

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa KENWOOD SJM 030, biela, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu KENWOOD SJM 030, biela ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k KENWOOD SJM 030, biela vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli v dohledné době bude k dostání tento produkt i v černé barvě, konkrétně se jedná o typ sjm034. Děkuji.

Dobrý deň prajem. Prosím vás zmente označenie kanvice,alebo litráž,lebo označenie SJM 030 je v objeme 1,6L!!! SJM 020A je 1L. žiaľ bohu mi 2x na pobočku dodali 1,6L vú i keď som objednával 1L-vú. S pozdravom A.MARHULA

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií