Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Kinetic Foam – Value balenie

Zobraziť katalóg
Kinetic Foam – Value balenie
Kreatívna sada – pre deti, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAif0019 Produktové číslo:  6027707 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kinetic Foam – Value balenie Predaj skončil

Kinetic Foam – Value balenie

Najzábavnejšia tvarovacia hmota na svete! Tisíce vysoko priľnavých mini guľôčok spolu vytvára materiál s fantastickými vlastnosťami – kinetickú penu. Je dokonale tvarovateľná, roztiahnuteľná na neuveriteľné plochy i dĺžky. Nepohlcuje prach ani žiadne iné nečistoty. Ľahko ju vymodelujete do tvaru najčudnejších príšeriek, rozprávkových drakov alebo napríklad super rakiet či autíčok. Môžete vytvárať aj prírodné scenérie alebo futuristické mestá. Všetko závisí len na vašej predstavivosti. Pena tiež vyniká schopnosťou obaliť tenkou vrstvou predmety akéhokoľvek tvaru. Z obyčajnej papierovej krabičky tak pokojne vznikne jedinečná šperkovnica pre malú parádnicu. Navyše, ak sa vám vaše dielo zapáči, stačí ho nechať cez noc vysušiť na vzduchu. Kinetická pena stvrdne v tvare, ktorý ste jej darovali, zachová si jasné farby aj hodvábne lesklý vzhľad.

Modelujte, naťahujte, obaľujte – tvorte čokoľvek, čo si predstavíte!

  • Kreatívna tvarovacia hmota
  • Skvele tvarovateľná do akýchkoľvek tvarov
  • Ľahko roztiahnuteľná na plochu i na dĺžku
  • Dokonale obalí predmet akéhokoľvek tvaru
  • Po vysušení na vzduchu hmota stvrdne vo vytvorenom tvare
  • Na opakované využitie je nutné penu chrániť pred prístupom vzduchu – stačí ju zatvoriť do krabičky
  • Vďaka vysokej vzájomnej priľnavosti jednotlivých miniguľôčok je upratovanie hračka
  • Vhodná pre deti od 6 rokov
  • Úplne bezpečný a netoxický materiál

Vystavte tie najvydarenejšie výtvory

Práve ste vymodelovali toho najkrajšieho motýľa alebo najrýchlejšiu raketu? Stačí modely nechať cez noc na vzduchu a budú s vami navždy. Kinetická pena vyschne a stvrdne v tvare, ktorý ste jej vtlačili. Zostane nielen krásne lesklá a farebná, ale tiež stále hebká a príjemná na dotyk.

Upratovanie je hračka

Kinetická pena je úžasný materiál s mnohými neuveriteľnými vlastnosťami. A vzájomná priľnavosť malých guľôčok k sebe navzájom a k ničomu inému je jednoducho na nezaplatenie. Pena sa nezašliape do kobercov, ani neprilepí k nábytku. Nepohlcuje prach či iné nečistoty. Preto zostáva aj po mnohých použitiach stále ako nová. Pri upratovaní stačí jednotlivé kúsočky rýchlo pritlačiť k sebe a za chvíľku máte všetku penu pokope, pekne v úhľadnom „bochníku“, ktorý stačí zatvoriť späť do krabičky, kde počká na ďalšie použitie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kinetic Foam – Value balenie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Foam - Value balení.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií