Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál mini AD gaming

Diskusia k Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér

Zobraziť katalóg
Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér - Pamäťová karta

Diskusia k Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kingston Micro SDHC 8GB Class 4 + SD adaptér vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je tato karta kompatibilní s telefonem Honor 7S?

Dobrý den, je tato paměťová karta vhodná pro mobilní telefon Aligator Dual sim S4515 Senior? Pokud ne, prosím o radu, která karta je do tohoto telefonu vhodná. Děkuji. Eva Samih

Dobrý deň, prosím Vás, je táto karta kompatibilná s telefónom Sony Xperia L1 a L3? Ďakujem

Dobrý den, je tato karta kompatibilní se starším telefonem Samsung Galaxy S3 mini?

Dobrý den, je tato karta vhodná do navigace TomTom Start 62 ? Díky

Dobrý den, lze tuto kartu použít do Nokie C2-01, kde je v uživatleské příručce uvedeno, že přístroj podporuje paměťové karty microSD? Předem velmi děkuji, V.

Je tato karta vhodna na iget blackview Dakujem.

Dobrý den, stihne tato karta zaznamenávat HD video(1280×720) při 30fps - z kamery Lamax Action X2? Tuto kartu již k této kameře používám, ale při záznamu HD videa se výsledné nahrané video z kamery seká. Při nastavení na SD video (640p) problém zmizí=> potřebuji zjistit zda je to kamerou nebo jestli nestíhá zaposovat karta. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň,je táto karta kompatibilná s mobilom Aligator V400?Ďakujem.

Dobrý den je SD Card vhodná pro Outdorovku Rollei Action Cam AC 330 ? a na jak dlouho vydrží natáčet 40,50 min? :) děkuji Lukáš

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií