Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Kingston SSD 30GB SSDNow MS200

Zobraziť katalóg
Kingston SSD 30GB SSDNow MS200
SSD disk rozhranie mSATA, SATA III, TRIM, SandForce, čítanie až 550MB / s, zápis až 520MB / s
Kód:  FT130e3 Produktové číslo:  SMS200S3/30G Stránky výrobcu
Kingston SSD 30GB SSDNow MS200 Predaj skončil

Kingston SSD 30GB SSDNow MS200


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Paměťový řadič LSI SandForce

Moderné SSD do slotu mSATA

SSD disk používa obľúbený a veľmi rýchly pamäťový radič LSI SandForce. Vďaka nemu a rýchlym NAND pamäťovým čipom dosahujú vysokých rýchlostí až 550 MB / s pri čítaní a 520 MB / s pri zápise. To je v porovnaní s plotnovými diskami až 10 × vyššia hodnota a zaručí vám kratšie načítací časy v hrách s vysokým rozlíšením, rýchlejší prácu s multimediálnymi či inými veľkými súbormi a ocenia ho iste aj pracovníci na rôznom profesionálnom softvéru.


Bezpečný a rýchly prístup k dátam

Vďaka absencii všetkých pohyblivých častí je SSD disk schopný odolávať oveľa vyšším otrasom ako klasický disk. Pre zápis aj čítanie spotrebováva znateľne menej energie a vďaka tomu sa toľko nezahrieva. Rovnako ako všetky ostatné produkty firmy Kingston boli aj SSD disky Kingston starostlivo testované a vynikajú vysokou spoľahlivosťou toľko pre túto firmu typickú.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.

Kingston SSD

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kingston SSD 30GB SSDNow MS200
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston SSD 30GB SSDNow mS200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston SSD 30GB SSDNow mS200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston SSD 30GB SSDNow mS200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston SSDNow 30 GB SSD MS200.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií