Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kitchen Artist MEC114

Zobraziť katalóg
Kitchen Artist MEC114
Sada nožov – 5ks s úložným blokom, antikorové čepele, plastové rukoväte, zubatý nôž na pečivo (20cm), dva veľké nože (20cm), dva malé nože (13 a 9cm), možno umývať v umývačke
Kód:  KARACC19 Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  114

Kitchen Artist MEC114

Súprava nožov Kitchen Artist MEC114 je ideálnym darčekom pre nadšených kuchárov a kuchárky. Obsahuje 5 nožov rozdielnych veľkostí, ktoré sú umiestnené v elegantnom a praktickom boxe. Nájdete v ňom špeciálny nôž na pečivo, dĺžka ostria 20 cm, ďalej nôž šéfkuchára, dĺžka ostria 20 cm, porcovací nôž s ostrím 20 cm, multifunkčný nôž, ostrie 13 cm a nôž na zeleninu s dĺžkou ostria 9 cm. Nože využijete pri akejkoľvek práci v kuchyni - nakrájate a naporcujete s nimi mäso aj ryby, očistíte ovocie či zeleninu alebo jemne nasekáte bylinky. Kúpte si túto jedinečnú súpravu a už vám nikdy nebude chýbať ten správny nôž!

Kľúčové vlastnosti

  • V praktickom a elegantnom boxe
  • Antikorové čepele
  • Plastové rukoväte
  • Možno umývať v umývačke riadu
  • Kvalitné použité materiály
  • Precízne spracovanie
Poznámka:
» Všetky súpravy nožov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kitchen Artist MEC114 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kitchen Artist MEC114. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEC114 Messerset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kitchen Artist MEC114 Messerset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kitchen Artist MEC114.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií