Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MPLA310401 - SK

KNEIPP Olej do kúpeľa Na dobrú noc 100 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Olej do kúpeľa Na dobrú noc 100 ml
4,8 62 hodnotení
do kúpeľa - 59,90 €/1 l
Variant
Kód:  SG010 Produktové číslo:  4008233065007
KNEIPP Olej do kúpeľa Na dobrú noc 100 ml Predaj skončil

KNEIPP Olej do kúpeľa Na dobrú noc 100 ml

Olejový kúpeľ KNEIPP Sladké sny prináša vyčerpanému organizmu dokonalú úľavu po náročnom a uponáhľanom dni. Doprajte svojmu telu blahodarnú relaxáciu vo vani s upokojujúcou nevtieravou prírodnou vôňou, ktorá vás zahalí do príjemnej atmosféry odbúravajúcej nahromadený stres a pripraví vás na cestu do sladkej ríše spánku.

Základom olejového kúpeľa KNEIPP je kombinácia prírodného, za studena lisovaného rastlinného oleja a vonných silíc. Tie sa pôsobením horúceho kúpeľa postupne uvoľňujú, prenikajú cez kožu a dýchacie cesty do organizmu a pôsobia pozitívne ako na fyzickú, tak aj psychickú stránku osobnosti. Prídavok neutrálnych zmáčadiel dáva prípravku číru rozpustnosť vo vode a po jeho použití teda stačí vaňu len opláchnuť teplou vodou.

Použitie:
Pre maximálny účinok prípravku by vodný kúpeľ mal mať teplotu minimálne 38 °C. Olej aplikujeme priamo do horúceho kúpeľa a starostlivo premiešame. Kúpeľ by mal trvať najmenej 15 - 20 minút, aby silice prenikli do organizmu a dostavili sa tak požadované účinky. Po kúpeli sa odporúča vysušiť pokožku len ľahkými pohybmi uteráka a následne si dopriať ešte minimálne 30 minút odpočinku.

Objem:
100 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
100 ml Hotovo!
Typ prípravku
Olej Hotovo!

Objem

Objem
100 ml Hotovo!

Typ prípravku

Typ prípravku
Olej Hotovo!
Poznámka:
» Všetky oleje do kúpeľa
Produktové línie: KNEIPP kosmetika KNEIPP Olej do koupele 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Olej do kúpeľa Na dobrú noc 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Olej do koupele Sladké sny 100 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií