Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kobo Aura HD černá

Zobraziť katalóg
Kobo Aura HD černá
4,0 3 hodnotení
Elektronická čítačka kníh - Ebook reader, 6,8 "Pearl E-Ink dotykový displej, 1440x1080, integrované svetlo, WiFi, 4GB + microSD
Kód:  MD070v1 Produktové číslo:  N204-KOB-B

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kobo Aura HD černá

Aura HD je elektronická čítačka inšpirovaná skutočnými knihami a svojimi prémiovými parametrami uspokojí aj prieberčivé čitateľa. Displej ClarityScreen + s technológiou elektronického atramentu má jasne viditeľný obraz a neuveriteľnú ostrosť. V spojení sa skvele padnúcim tvarom tela zabudnete, že vlastne vôbec nečítate z papiera a naplno sa ponoríte do deja. Aby ste si bravurne literárne kúsky mohli čítať v ľubovoľných svetelných podmienkach, má inovatívne predné svetlo ComfortLight. Osvetlenie je smerované na stránku ďaleko lepšie, aby neoslepovalo čitateľa. Komfort večerného čítania podporí regulovateľná intenzita svetla, Aby nebolo zbytočne jasné. Luxusné podmienky na čítanie oceníte aj na posteli, gauči či kresle. Správna čítačka však má byť stále po ruke, a teda často prenášaná. Displej bol na tieto podmienky pripravený. Patrí k jedným z najodolnejších proti poškriabaniu a pádom.

Knihy stiahnete priamo z vášho Kobo Aura HD cez WiFi pripojenie s dostupným internetom. V Kobo eBookstore čaká výber z viac ako 4 miliónov e-kníh. Akékoľvek knižky zakúpené na Kobo Aura HD si možno vychutnať aj na vašom smartphonu, tabletu alebo počítači s podarenú aplikácií. So 4 GB pamäte si zbalíte až 3000 kníh, ktoré môžete čítať až 2 mesiace na jedno nabitie. Ak patríte medzi obsahovo náročnejšie, čítačku možno rozšíriť pamäťovou kartou s veľkosťou až 32 GB. Chcete väčšie alebo naopak menšie veľkosť písma alebo úplne iné písmo? Vyberte si písmo z 10 štýlov a 24 veľkostí. Špecialitou je exkluzívny písmo Kobo Nickel sa silnejšie kontúrou pre pohodlnejšie čítanie. Môžete tiež nastaviť ostrosť a okraje knihy, Čím je možné dotvoriť perfektne štruktúrované stránky. Vašu náruživosť rozhodne nenaruší 1GHz procesor.

Parametre a špecifikácia

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,8" (17,27 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1080 Hotovo!
Podporované formáty
PDF, MOBI, EPUB, HTML, TXT, RTF Hotovo!
Funkcie
Slovník, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač Hotovo!

Displej

Technológia displeja
E Ink Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,8" (17,27 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1440 × 1080 Hotovo!

Podporované formáty

Podporované formáty
PDF, MOBI, EPUB, HTML, TXT, RTF Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Slovník, Prehliadač obrázkov, Vstavané hry, Webový prehliadač Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!

Komunikácia a porty

Bezdrôtové pripojenie
WiFi Hotovo!
Konektory
Micro USB Hotovo!

Konštrukcia

Farba
Čierna Hotovo!
Šírka
128,3 mm (12,83 cm) Hotovo!
Výška
175,7 mm (17,57 cm) Hotovo!
Hĺbka
11,7 mm (1,17 cm) Hotovo!
Hmotnosť
240 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kobo Aura HD černá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kobo Aura HD černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kobo Aura HD Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kobo Aura HD Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kobo Aura HD černá.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií