AD homeoffice AD homeoffice

Kočičí princ

Zobraziť katalóg
Kočičí princ Film
5 1 hodnotení
Kód:  AV00094
Kočičí princ Predaj skončil

Kočičí princ

V českom filme pre malých divákov sa vďaka detskej predstavivosti prelína realita s rozprávkovou fantáziou. Začína v okamihu, keď sa rodina správcu zámku Kráľa sťahuje na nové pôsobisko. Otecko, mamička aj ich dve deti, Radko a päťročná Terezka, a nakoniec mačka Líza. Fantázia oboch detí mení krajinu, ktorou prechádzajú, na rozprávkovú krajinu, a keď nákladné auto uviazne v snehovom záveji, príde čarovný deduško na saniach ťahanými koňmi a odvezie ich do zámku, kde sa stretnú s tajomným čiernym jazdcom na čiernom koni.

Neskôr zistia, že je to zámocký reštaurátor Albert, ktorý nemá rád mačky. Keď sa Líze narodí päť mačiatok, deti zistia, že ich Albert odviezol zo zámku a vydajú sa po jeho stopách. V poslednej chvíli sa im podarí mačaciu rodinku zachrániť, ale v noci sa potom Radko, potajomky sledovaný Terezkou, vydáva do čarovnej krajiny za zrkadlom, aby tam získal živú vodu, ktorá by zachránila život utopenej Líze...

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií