Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Diskusia k Kodak Ektra

Zobraziť katalóg
Kodak Ektra - Mobilný telefón

Diskusia k Kodak Ektra

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kodak Ektra, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kodak Ektra ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kodak Ektra vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ako spravím "Screenshot" ?

preto je lacny lebo kodak ako taky krachol v roku 2016. cize necakajte ziadny servis.pokazi sa baterka? nezozeniete ani v cine... najnovsia aktualizacia na tel je z decemra 2016 :D pred krachom. telefony boli urcite niekde v kontajneroch a cakali az niekto odkupi za 10€ jeden kus. a nasiel sa "ALZA"

Dobrý den, jak je to s upgradovatelností na Android 7? Děkuji.

Dobrý den, uvažuji o koupi kompaktu přibližně za 2500-3000 kč, ale říkám si jestli by nebylo lepší pořídit si rovnou Kodak. Zatím jsem uvažovala o canonu w830, ale přímo s fotoaparáty nemám zkušenosti a u mobilních telefonů není dostatek informací k porovnání. Byla bych vděčná za radu, děkuji.

Nemám dotaz, jen chci doporučit všem uživatelům aplikaci přimo udělanou pro Kodak Ektra, která umožňuje nastavit různou barvu notifikační diody podle toho, co se oznamuje (volání, SMS, MMS, Gmail atd.). V anglickém návodu bohužel chybí jakákoliv informace o notifikační diodě, český návod je jen překlad toho anglického... Aplikace je ke stažení zde: Odkaz do neznáma

Zdravim v piatok som si preczal telefon. Vsimol som si ze pravy dolny roh skla nie je dobre utesbeny mierne vytrca a je tam vola? Ako postupujete pri reklamacii? Pride k vymene kus za kus? Ma tu niekto podobnu skusenost?

Dobrý den,až teď jsem zjistil z diskuzí a na youtube,že jsem měl mít u telefonu Kodak Ektra, poutko na ruku.V balení byla pouze nabíječka,kabel USB C ,navod s přilepeným nástrojem na šuplík. viz např. na Odkaz do neznáma a dalších

Dobrý den, ráda bych se zeptala z jakého důvodu je na tento telefon tak velká sleva? Děkuji

Dobrý den, bude ještě telefon dostupný v rámci akce black friday?

Dobry den, mala by som zaujem o zakupenie samostatne nabijacky k smartphone Kodak Ektra a taktiez ochrannej folie na displej. Viete mi poradit, kedy bude tento tovar dostupny na Slovenskom trhu? Vopred vdaka, Sarka

123...
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií