Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kôň pre princeznú Steffi Love ružový

Zobraziť katalóg
Kôň pre princeznú Steffi Love ružový
5 1 hodnotení
Figúrka Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  ZG383p1 Produktové číslo:  ASRT4006592418403
Kôň pre princeznú Steffi Love ružový Predaj skončil

Kôň pre princeznú Steffi Love ružový


Kôň pre princeznú Steffi Love je nádherný biely koník s dlhou výrazne sfarbenou hrivou. Tento elegantný beluš je určený pre princeznú Steffi. Každá princezná má svojho poslušného koníka a tiež princezná Steffi si na koníkovi rada vyjde do prírody.

Rovnako ako krásna princezná musí aj koník mať načesanú hrivu a musia byť dokonale ozdobený rôznymi doplnkami. Balenie obsahuje koníka dlhého 27 cm a 16 ks rôznych ozdobných doplnkov na jeho skrášlenie. Koníkovi nechýba ani farebné sedlo ladiace s nádhernou dlhou hrivou, ktorú môže vaše dievčatko prečesávať.

Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Farba:
Ružový

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
27 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
27 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kôň pre princeznú Steffi Love ružový Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Kůň pro princeznu Steffi Love růžový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pferd für Steffi Love Prinzessin Rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pferd für Steffi Love Prinzessin Rosa. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ló Simba Steffi Szerelem hercegnő rózsaszín.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií