Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Koss KSC/32 lime (24 mesiacov)

Zobraziť katalóg
Koss KSC/32 lime (24 mesiacov)
4,9 7 hodnotení
Slúchadlá ľahké, 15 - 20000 Hz, odolné voči potu, pružné spony, 3 veľkosti silikónových náušníkov
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK420d Produktové číslo:  KSC32lime

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss KSC/32 lime (24 mesiacov)

Slúchadlá Koss FitClips využívajú jedinečný originálny dizajn zaručujúci maximálne spoľahlivé usadenie v uchu. Ich inteligentné tvarovanie navyšuje komfort používania a súčasne dokonale utesňuje ušné kanáliky na nerušené počúvanie. Na výber máte z troch veľkostí náušníkov, ktoré sú špecificky optimalizované pre ženské ucho. Mäkké pružné spony pohodlne obopínajú ušnice a dotvárajú vyladený celok. FitClips sú k dispozícii v piatich žiarivých farbách so špeciálnou potuodolnou úpravou, takže budú vaším skvelým partnerom pri akomkoľvek športovom využití.

Dizajnérka spoločnosti Koss sa pre návrh slúchadiel FitClips spojili s jednou z najúspešnejších olympioničiek, mamičkou a milovníčkou fitness Darou Torresovou. Výsledkom sú slúchadlá, ktoré dokonale zodpovedajú ženským potrebám.

Kľúčové prvky:

  • ideálne pre aktívne ženy
  • odolné voči potu
  • extrémne ľahké a odolné vyhotovenie

Parametre a špecifikácia

Farba
Žltá Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss KSC/32 lime (24 mesiacov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss KSC/32 lime (24 měsíců). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss KSC / 32 Kalk (24 Monate). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss KSC / 32 lime (24 hónap).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií