Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Koss Pre DJ / 200 (doživotné)

Zobraziť katalóg
Koss Pre DJ / 200 (doživotné)
4,9 15 hodnotení
Slúchadlá profesionálne, uzavretá, 10-25000Hz, robustná konštrukcia, vhodné pre DJ, odnímateľný kábel 2.5m, ovládanie pre iPod/iPhone, mikrofón
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK804g Rozšírená záruka +75 mesiacov Produktové číslo:  PRODJ200

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss Pre DJ / 200 (doživotné)

Slúchadlá Koss ProDJ200 sú ideálnou voľbou pre profesionálne DJs a milovníkov hudby. Ich mušle sú otočné o celých 180 stupňov a spolu s prepínačom stereo/mono umožňujú pohodlný počúvanie jedným uchom. Mäkké uzavreté poháriky dokonale utesňujú ucho a robí tak slúchadlá skvele použiteľná aj pre hlučné prostredie. Po nasadení vás dozaista ohromí extrémne silná basová odozva, aj špičkový komfort, ktorý tieto slúchadlá poskytujú. Pri prenášaní potom iste oceníte schopnosť mušlí sklopiť sa k sebe a uľahčiť tak transport.

Balenie obsahuje dva káble. Jeden 2,5 m dlhý krútený, druhý 1,25 m dlhý s ovládačom Koss KTC (Koss touch kontrol). Ten poteší majiteľa prenosných zariadení od spoločnosti Apple alebo majiteľa smartphonov. Tí môžu multimediálny prehrávač ovládať pohodlne pomocou ovládača na kábli. A vďaka integrovanému mikrofónu možno slúchadlá použiť aj ako handsfree. Uvedená verzia je o niečo drahšie ako štandardný model, za to ale ponúka doživotnú záruku.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss Pre DJ / 200 (doživotné) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss Pro DJ/200 (doživotní). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss Pro DJ / 200 (Lebenslänglich). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss Pro DJ/200 (Életre szóló garancia).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií