Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Koss PRO/4AAAT (24 mesiacov)

Zobraziť katalóg
Koss PRO/4AAAT (24 mesiacov)
5 2 hodnotení
Slúchadlá – profesionálne, uzavreté
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK803a Produktové číslo:  PRO4AAAT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss PRO/4AAAT (24 mesiacov)

Profesionálne slúchadlá legendárnej spoločnosti KOSS vhodné pre domáce počúvanie alebo použitie v prostrediach, kde je množstvo rušivého hluku z okolia. Kompromis je pre tieto slúchadlá neznáme slovo. Špičková citlivosť a takmer žiadne skreslenie ide v ruka v ruke s výborným kmitočtovým rozsahom 10Hz až 25 Khz. Tak je zaručená nádherná a verná reprodukcia hudby a zvukov. KOSS PRO/4AAAT ponúkajú vysokú rýchlosť meniča, ktorý je zárukou výborného prednesu stredných a vysokých kmitočtov.

PRO/4AAAT sú robustné slúchadlá, ktoré zaujmú ako svojou bezchybnou konštrukciou, tak elegantným dizajnom. Uzavreté zhotovenie dokonale izoluje od okolitých ruchov. Poslucháč sa tak môže naplno ponoriť do počúvania. Vďaka tomu sú vhodné napríklad do posluchových tried alebo pre zvukárov. K pripojeniu slúži 3,5 mm stereo jack konektor, ktorý je umiestnený na 2,5 m dlhom a krútenom kábli. Súčasťou balenia je aj redukcia na 6,3 mm stereo jack.

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss PRO/4AAAT (24 mesiacov) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss PRO/4AAAT (24 měsíců). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss PRO / 4AAAT (24 Monate). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss PRO/4AAAT (24 hónap).
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií