Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Vyhraj lístky na EURO 2024

Koss SP/540 (doživotné)

Zobraziť katalóg
Koss SP/540 (doživotné)
Slúchadlá skladací, 10 Hz - 25 kHz, impedancia 35 Ohmov, citlivosť 99 dB, odnímateľný kábel, puzdro na prenášanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK620o Produktové číslo:  SP540

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss SP/540 (doživotné)

Štýlové slúchadlá s uzavretou konštrukciou mušlí pre dokonalé odhlučnenie okolia. Charakteristické sú vkusným dizajnom v kombinácii čiernej a striebornej farby. Čisté línie a tvary sú nesmierne vydarené, vzhľad slúchadiel je v duchu súčasných trendov a zároveň pôsobí nadčasovo.

Kľúčové vlastnosti

  • Krásny dizajn
  • Náušníky v tvare D
  • Prvky z eloxovaného hliníka
  • Skladacia konštrukcia a odpojiteľný kábel
  • Súčasťou je puzdro

Ergonomický tvar

Náušníky v tvare D s pamäťovou penou poskytnú maximálne pohodlie. Perfektne obklopia uši, pričom kopírujú ich tvar. Asymetricky tvarovaná pena postupne zvyšuje svoju hustotu smerom k zadnej a spodnej časti. Tlak okolo uší tak bude dobre vyvážený. Hlavový most umožňuje nastavenie veľkosti aj tuhosti. Obsahuje mäkkú pamäťovú penu zabalenú do priedušného materiálu. Výsledkom je komfortné nosenie a zvuková kulisa bez akýchkoľvek ruchov od okolia.

Hliníkové prvky

Vonkajšia časť mušlí je vystužená eloxovaným hliníkom a kovovými pántmi, ktoré zvyšujú pevnosť v oblastiach, kde iné slúchadlá často zlyhávajú. Vďaka skladacej konštrukcii a odpojiteľnému káblu ich ľahko zložíte a uložíte do puzdra, ktoré je súčasťou balenia. Teraz vám už nič nebráni mať ich vždy so sebou.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss SP/540 (doživotné) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss SP/540 (doživotní). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss SP / 540 (Lifetime). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss SP/540 (élettartam).
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií