Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Koss THE PLUG oranžoá (doživotné)

Zobraziť katalóg
Koss THE PLUG oranžoá (doživotné)
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá kompaktné športové
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  JK250i Produktové číslo:  THEPLUGO

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Koss THE PLUG oranžoá (doživotné)

Slúchadlá Koss THE PLUG sprostredkovávajú legendárny zvuk v drobnom tele a v kvalite, ktorú zaručuje logo Koss. Meniče slúchadiel sú uložené v mäkkom pogumovanom tele. THE PLUG sú k dispozícii v piatich krásnych farbách.

Tieto slúchadlá disponujú unikátnym uzavretým systémom miniatúrnych rozmerov s mäkkým nadstavcom. Nadstavec sa sformuje do úzkeho valčeka, ten sa zasunie do sluchovodu, ktorý následne svojim roztiahnutím celkom uzavrie. Vďaka tomu perfektne izoluje okolitý zvuk a zaisťuje tak dokonalý zvukový zážitok. Súčasťou balenia sú náhradné náušníky.

Na tieto slúchadlá ponúka výrobca doživotnú záruku.

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Koss THE PLUG oranžoá (doživotné) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koss THE PLUG oranžová (doživotní). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koss THE PLUG Orange (Lebenslänglich). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koss THE PLUG narancssárga (Garancia).
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií