Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Krüger & Matz KM 7089

Zobraziť katalóg
Krüger & Matz KM 7089
5 1 hodnotení
Mikrosystém CD/MP3, digitálny AM/FM rádio, USB, SD slot, LCD displej s modrým podsvietením, 2x 18W, slúchadlový výstup, DO
Kód:  EAKM02g Produktové číslo:  KM7089 Stránky výrobcu
Krüger & Matz KM 7089 Predaj skončil

Krüger & Matz KM 7089

Futuristicky vyzerajúci mikrosystém zvládne nielen prijímať rozhlasové stanice, prehrávať hudbu aj z vypáleného CD, ale iz flash pamäťou vďaka konektoru USB. Dokonca si rozumie s pamäťovými kartami SD. Je tiež vybavený rozhlasovým prijímačom v pásmach AM a FM. Okrem príjmu rozhlasu dokáže prehrať hudbu iz vypáleného CD v hudobných formátoch MP3. Ďalší zdroj signálu (napríklad telefón) je možné k prístroju pripojiť cez vstup AUX. Pôsobivé prevedenie ešte viac vynikne po uchytenie na stenu .

Parametre a špecifikácie:

Prehráva z:
CD audio/MP3
USB
SD karty
AUX
AM/FM rádio

Výstupný výkon:
2x 18 W

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Krüger & Matz KM 7089 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Krüger&Matz KM 7089. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Krüger & Matz KM 7089. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Krüger & Matz KM 7089. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Krüger&Matz KM 7089.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií