Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Diskusia k KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny

Zobraziť katalóg
KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny - Kávovar na kapsuly

Diskusia k KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k KRUPS KP1000CE NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, tak dnes máme 24.7. 2019 to máme od posledního dotazu na cenu cca dva roky a dvacet dnů ... chápu, do Prahy je to daleko ... ale za tuhle cenu to opravdu nikdo nekoupí, obzvláště rozbalené. Opravdu nechcete slevit ? .. :D

Dobry den prajem. Nemate prosim vo Vasom systeme nejaku chybu, co sa tyka ceny tohoto modelu kavovaru? To iste plati aj pre farebnu verziu - red. To to je ten najzakladnejsi a najjednoduchsi model pre kapsule Nescafe Dolce Gusto. Cena 97,90€. Ved tieto modely boli za nejakych do 50€. Teraz je drahsi o desiatky €, ako modely, ktore su inteligentnejsie - da sa tam nastavit napr. davkovanie vody, podla kryptogramu, uvedenom na kapsuli.

Jaký je rozdíl mezi KP1000CE a KP100B?

Dobrý den. Má tenhle tip automatické nastavení vody?děkuji

P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií