Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kuberg Trial E

Zobraziť katalóg
Kuberg Trial E
Elektrická motorka - max. rýchlosť 27 km/h, výkon 3000W, hmotnosť 33kg, vek 5-12 rokov
Kód:  Kube02 Produktové číslo:  ASB-TRIAL0002

Kuberg Trial E


Vhodná do terénu aj na cesty

Kuberg Trial E je prvá elektrická motokrosová motorka určená pre deti vo veku 5 až 12 rokov. Je konštruovaná pre váhu jazdca s hmotnosťou až 100 kg. Výkonný 3 000 W motor s veľkým krútiacim momentom a veľkým zrýchlením umožní dosiahnuť maximálnu rýchlosť 27 km/h. Dobíjacie batérie zaistia tichú prevádzku bez benzínu a oleja, bez štartovania a bez zložitej údržby. Jedno nabitie umožní dojazd cca 1 hodinu.


Absolútna radosť z jazdy

Odolná konštrukcia, vysoký výkon a precízne ovládanie, to sú hlavné domény elektrickej motorky Kuberg Trial E. Stroj je špeciálne navrhnutý pre obratnosť a ľahkú manipuláciu, čo z neho robí ideálny darček pre pokročilejších detských jazdcov, ktorí si chcú vylepšiť svoje jazdecké schopnosti a zažiť veľa zábavy.


Iba kvalitné diely

Aby bola zaistená čo najvyššia možná kvalita, je každý stroj vyrábaný ručne len z overených súčiastok najvyššej kvality, ktoré sú dodané od dôveryhodných dodávateľov podľa špecifických požiadaviek výrobcu.



Vynikajúce jazdné vlastnosti

Dvojitý oceľový rám a teleskopicky odpružená predná vidlica umožnia dokonalú jazdu aj po nerovnom teréne. Vynikajúce jazdné vlastnosti zaistia pneumatiky 16" × 2.4" KENDA a o bezpečnosť jazdy sa postarajú kotúčové brzdy umiestnené na prednom i zadnom kolese. K dispozícii je aj špeciálna páčka pre rýchle odpojenie motora.


Inteligentná aplikácia pre monitorovanie jazdy

Mobilná aplikácia The Kuberg, určená pre inteligentné mobilné telefóny so systémom iOS aj Android, umožní monitorovať všetky funkcie motorky. Prostredníctvo aplikácie nastavíte napr. maximálnu rýchlosť, zobrazíte tachometer, štatistiky jazdy, alebo pomocou perimetra vytýčite oblasť, v ktorej sa vaše deti môžu na motorke pohybovať.

Parametre a špecifikácia

Výkon
3 kW Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!
Hmotnosť
33 kg Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Technické údaje

Výkon
3 kW Hotovo!
Maximálna rýchlosť
27 km/h Hotovo!

Úžitkové vlastnosti

Hmotnosť
33 kg Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:

Zmluva bude uzatvorená až podpisom preberacieho protokolu na predajni.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Kuberg Trial E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuberg Trial E.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií