Protiplnění

KYBOE BS.55-002

Zobraziť katalóg
KYBOE BS.55-002
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO7341 Produktové číslo:  BS.55-002

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KYBOE BS.55-002

Snáď každý kto, si potrpia na dobré oblečenie, mi dá za pravdu, že dokonalý outfit musí byť doladený tými správnymi doplnkami. Jedným z prvých pozlátok, ktorých si na vás druhá osoba všimne, sú hodinky. Tento maličký kúsok dokáže nasadiť korunu na perfektne zladený kostým. Hodinky však nie sú len šperk, jedná sa o doplnok, ktorý vás dokáže charakterizovať. Preto buďte veľmi starostliví pri jeho výbere.

Kľúčové vlastnosti

  • Majestátne vyzerajúce hodinky
  • Zaručene kvalitný strojček
  • Minerálne sklo ochráni hodinky
  • Vodotesnosť do hĺbky 10 metrov
  • Jedinečné zlaté detaily

Švajčiarska dokonalosť

Hodinky sa hodí ku každému voľnočasového alebo športovému outfitu. Čierne puzdro strojčeka s jemnými zlatými číslovkami vyzerá úplne skvele. Mohutný vzhľad tohto jedinečného kusu podčiarkuje čierny ciferník s jemnými šedými akcentmi a bielymi číslovkami ukazujúce presný čas. Dokonale tvarované ručičky bielej farby so zlatým kovaním vyzerajú úplne skvele. Minerálne sklo je zárukou kvality a nemusíte sa báť nepríjemných škrabancov. Gumový pásik skvele pasuje na každú ruku. Miniatúrne zlaté detaily, ktoré sú na ňom použité, dotvárajú dokonalý vzhľad hodiniek. Garantovaná je vodotesnosť až do hĺbky 100 metrov.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KYBOE BS.55-002 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KYBOE BS.55-002. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KYBOE BS.55-002.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií