Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAB.C iBed čierny

Zobraziť katalóg
LAB.C iBed čierny
1,0 1 hodnotení
Stojan – na tablet iPad a pod., umožňuje pohodlné sledovanie tabletu v posteli/kresle, až 57cm, otočný, veľmi stabilný, adaptér pre iPad mini
Kód:  EAIE006b Produktové číslo:  LABC-202-BK-W
LAB.C iBed čierny Predaj skončil

LAB.C iBed čierny

Praktický stojan LAB.C iBed vám umožní maximálne komfortné používanie vášho tabletu. Ako už jeho názov napovedá, oceníte ho najmä v posteli. Je vybavený vysoko stabilnou základňou, ktorú možno umiestniť pod vankúš. Potom už stačí len nastaviť ideálnu výšku a uhol tabletu a vychutnávať si pohodlné chvíľky v posteli. Tento stojan vám však preukáže skvelú službu aj pri práci s tabletom v sede. nastaviteľnú výšku do 57 cm, takže si ho môžete položiť vedľa kresla a tablet do neho vložiť obrazovkou nahor. Stojan je určený pre Apple iPad a tablety podobnej veľkosti, v balení nájdete aj adaptér, vďaka ktorému do neho môžete vkladať aj menšie tablety, ako napríklad Apple iPad Mini.

Parametre a špecifikácia:

Určené pre:
Apple iPad
Tablety podobnej veľkosti

Vlastnosti:
Na použitie v posteli či pri kresle
Mimoriadne stabilný
Nastaviteľná výška (do 57 cm)
Otočný o 360°
Sledovanie displeja na šírku alebo na výšku

Farebné vyhotovenie:
Čierny

Obsah balenia:
Stojanček LAB.C iBed
Adaptér pre tablety menšej veľkosti

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAB.C iBed černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAB.C, iBed Tablet PC Ständer für z. B. Apple iPad Modelle, Samsung Tablets, usw.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAB.C, iBed Tablet PC Ständer für z. B. Apple iPad Modelle, Samsung Tablets, usw.. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAB.C IBED fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií