Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lamart Keramická Wok panvica 28 cm Ecolor LT1073

Zobraziť katalóg
Lamart Keramická Wok panvica 28 cm Ecolor LT1073
4,8 4 hodnotení
– panvica, priemer 28cm, vnútorný povrch keramický, vonkajší povrch lakovaný hnedý, telo panvice z hliníka, ergonomická mäkčená rukoväť, vhodná na všetky zdroje ohrevu vrátane indukcie, vhodná do rúry, možno umývať v umývačke, bez PTFE a PFOA
Kód:  LAMNP056 Produktové číslo:  42002040 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lamart Keramická Wok panvica 28 cm Ecolor LT1073 Predaj skončil

Lamart Keramická Wok panvica 28 cm Ecolor LT1073

Panvice sú nepostrádateľnými pomocníkmi každej gazdinky. Wok panvice sú dostatočne široké a hlboké. Jednoducho na nej pripravíte väčšie množstvo pokrmu. Antiadhézny povrch Ceramic Non-stick zabraňuje pripaľovaniu pokrmov a uľahčí vám tak veľa práce. Na lepšie uchopenie a manipuláciu slúži ergonomicky tvarovaná protišmyková rukoväť. Je vhodná na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Doprajte si luxus v podobe kvalitného riadu, varenie sa vám stane zábavou!

Kľúčové vlastnosti

  • Materiál hliník a keramika
  • Vonkajšia hnedá farba
  • Praktický dizajn
  • Vhodná do umývačky riadu
  • Jednoduchá manipulácia, údržba i čistenie

Kvalitný materiál

Pri výrobe bol použitý iba bezpečný materiál bez použitia PFOA a PTFE, teda neobsahuje žiadne toxické látky. Keramika je považovaná za najbezpečnejšiu a najšetrnejšiu k životnému prostrediu. Vďaka rýchlemu vedeniu tepla zabezpečí rýchle, rovnomerné a zdravé varenie.

Poznámka:
» Všetky vstavané sporáky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lamart Keramická Wok panvica 28 cm Ecolor LT1073 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Keramická Wok pánev 28cm Ecolor hnědá LT1073. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Keramik Wokpfanne 28cm Ecolor LT1073. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Keramik Wokpfanne 28cm Ecolor LT1073. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lamart LT1073 kerámia 28cm.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií