AD homeoffice PET

Diskusia k Lamax Action X7 Mira - čierna

Zobraziť katalóg
Lamax Action X7 Mira - čierna - Kamera

Diskusia k Lamax Action X7 Mira - čierna

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Lamax Action X7 Mira - čierna, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Lamax Action X7 Mira - čierna ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Lamax Action X7 Mira - čierna vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Lze použít kameru jako časosběr? Reaguje natáčením jenom na pohyb kamery samotné, nebo i detekuje a začíná natáčet při pohybu před kamerou. Děkuji...

Dobrý den, mohli by jste mi prosím poradit např. 2 nebo 3 selfie tyče v rozumné cenové relaci, se kterými je tato kamera kompatibilní? Druhý dotaz směřuji na rozdíl mezi X7 a X8, jaký je rozdíl mezi těmito - novějším a starším typem? Děkuji mnohokrát

Dobrý den, mám zájem v budoucnu a koupi akční kamery, avšak chci natočenému videu i zvuk a k tomu je potřeba mikorfon. Mám na mysli takový, který by velikostí odpovídal malému moderátorskému aby šel prostrčit do helmy na moto. A já prosím o radu jestli by jste mi byli schopni nějaký kompatibilní doporučit. Děkuji Vojtěch

Děkuji, můžete mi doporučit nějaký který máte Vy? Potřebuji aby byl dlouhý aspoň 1.2 metru. Děkuji.

Dobrý den, mám zájem o kameru LAMAX ACTION X7 Mira, ale chci ji používat jako autokameru. Je v příslušenství i napájecí kabel do auta? A pokud ne, můžete mi ho také dodat? Díky.

Dobry den chcem sa spytat ako zitim ze je bateria v kamere nabita. Dakujem

Dobrý den, kameru jsem si právě vyzvedl a zjistil jsem s nemilým překvapením, že čočka vytváří permanentně efekt rybího oka. Ovlivňuje to i fotky. Jenže ve videích u zboží byly i nahrávky, které tento efekt neměly, usoudil jsem z toho, že zmíněných 170° bude volně nastavitelných. Mohu kameru vrátit a podívat se po jiné? Děkuju.

Dobry den, chci se zeptat a trosku priblizit otazku. Mam gopro session. Super jedboduche nataceni. Jednim stiskem natacim a druhym nataceni vypnu a kamera se ihnet vypne. Tim setri baterii. Je tato funkce i u Lamax x7 nebo po vypnuti nahravani display bezi a zbytecne zere baterii. Musim po nahravani kameru vypnout a cca za 30min opet zapinat a spoustet nataceni?

Je dobra tato kamerka do vody a pre zaciatocnikov? Dakujem

Dobrý den, umí kamera při shlédnutí videa přetáčet záznam? V mé kameře jsou sice ikony přetáčení, ale kamera reaguje pouze na vypnout a pauza. Tlačítka se šipkami na straně kamery nereagují. Děkuji za odpověď.

123...
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií