Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Diskusia k LAMAX Drive C3

Zobraziť katalóg
LAMAX Drive C3 - Kamera do auta

Diskusia k LAMAX Drive C3

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa LAMAX Drive C3, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu LAMAX Drive C3 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k LAMAX Drive C3 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, zakoupil jsem u vás kameru LAMAX DRIVE C3 a chtěl bych se zeptat, jak na kameře nastavím přepisování záznamů, protože kamera po dni až dvou ježdění hlásí plnou kartu.Vše mám vypnuté, jak zámek videa, tak G-senzor, při záznamu se neukazuje symbol klíče ( tudíž se videa asi nezamykají ) neustále musím kartu vymazávat ručně, což je dost nepříjemné. Nepomohlo ani formátování. Moc vás prosím o radu. Díky Marek L.

Dobrý den, je opravdu kamera schopná vydržet bez napájení 24h ? popř., jste schopni doporučit el. zdroj do automobilu, kde nejde 12V zásuvka po vypnutí motoru? Děkuji moc za radu

Zdravím, mám záujem o kúpu tejto kamery a zaujímalo by ma akú má kamera batériu (kapacita, výdrž bez nabíjania). Zaujíma ma to nie z hľadiska tzv. parkovacieho režimu ale či je možné nahrávať záznam (ak áno tak ako dlho) aj bez súčasného napájania zo zásuvky auta. Ďakujem za odpoveď.

Mám zakúpenú kameru Lamax Drive C3 - avšak po vypnutí zapalovania a zapnutia parkovacieho režimu nenahrala kamera ešte ani jedno video. Popred auto sme sa pohybovali a nič. Prosím Vás, ktorí máte zakúpenú túto autokameru, funguje Vám to ? Že po opustení auta máte nahraný pohyb okolo neho? Či chápem princíp "parkovacieho režimu"zle ? Ďakujem pekne

Dobrý den. V jedné otázce odpovídate, že je třeba kartu sformatovat. To myslíte přímo v kameře, kde je na to odkaz, nebo v počítači?

Mam tuto kameru .odporucam nekupovat same problemy

Dobrý den, můžu se zeptat, jaký je rozdíl mezi kamerou lamax C3 a lamax drive C3. Děkuji

Dobrý den, co znamená zánovní ??????

uvažujem o kúpe ale pre mňa ako aj pre iných v diskusii ako čítam je dôležité aby kamera nahrávala v parkovacom režime (počas noci) bez napájania a na základe pohybu. Aby nahrala človeka ak pôjde okolo auta a doškrabe auto. Je toho kamera schopná?

Dobrý den, při přehrávání pořízeného záznamu, je zvuk naprosto příšerný, pískání hučení bzučení atd, je v čudu mikrofon? Nebo to chce jiný přehrávač?, Mám kameru reklamovat?

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií