Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LANCÔME Galateis Douceur 200 ml

Zobraziť katalóg
LANCÔME Galateis Douceur 200 ml
5 3 hodnotení
Pleťové mlieko , pre suchú pleť - 152,67 €/1 l
Kód:  KSPL0334 Produktové číslo:  3605530742702

LANCÔME Galateis Douceur 200 ml

Značku LANCÔME založil Armand Petitjean s myšlienkou dopriať ženám aj mužom tú najlepšiu starostlivosť na svete. Kozmetika LANCÔME sa neustále snaží o inováciu, kladie sa veľký dôraz na výskum nových vysokokvalitných zložiek, brilantných textúr a tiež na harmóniu medzi vôňou a farbou. Vďaka skúsenostiam a výskumom má spoločnosť LANCÔME jedinečné znalosti o pokožke, jej funkciách a predovšetkým o jej potrebách. Vďaka tomu môže LANCÔME svoje jedinečné odborné znalosti premietnuť do vývoja vysokokvalitných produktov. Doprajte si luxusné ošetrenie kozmetiky LANCÔME rovnako ako milióny žien a mužov na celom svete!

Galateis Douceur - šetrný zjemňujúci fluid na čistenie tváre a očnej zóny. Odstraňuje dokonca aj najviac neústupný mejkap, líčidlá a rúž sa rozpustia a odstránia. Pôsobí aj ako peeling na zachovanie mladistvého vzhľadu pleti. Vaša pleť bude dýchať a bude vyzerať prirodzene krásna. Obsiahnutá papaya pleť hydratuje, výťažky ananásu ju upokojujú. Ananás pôsobí protizápalovo a hojí podráždenú pleť. Vaša pleť bude osviežená a dokonale ošetrená. Získate pocit čistoty a zdravia.


Účinky: Pokožka je čistá, svieža, jemná a pevná.

Použitie: Aplikujte na pleť krúživými pohybmi pomocou vatového tampónu.

Parametre a špecifikácia:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti, predovšetkým pre suchú pleť.
Objem: 200 ml
 

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Objem
150 ml Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!
Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!

Objem

Objem
150 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Suchá Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Luxusné Hotovo!
Typ pleti
Suchá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LANCÔME Galateis Douceur 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME Galateis Douceur 200 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LANCÔME Galateis Douceur 200 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií