AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LaPlaya Termoska 1L strieborná

Zobraziť katalóg
LaPlaya Termoska 1L strieborná
Termoska dvojité vákuovo izolované steny z nerezu, vyberateľná lievik so zátkou, obsah vydrží teplý 12hod., chladný 24hod.
Kód:  SPT5582 Produktové číslo:  4020716054322
LaPlaya Termoska 1L strieborná Predaj skončil

LaPlaya Termoska 1L strieborná

Vďaka dvojito vákuovaným izolovaným stenám udrží nápoj teplý až 12 hodín a chladný dokonca 24 hodín. Je vyrobená z kvalitného nerezu, ktorý ju zaručuje jednoduchú údržbu a výbornú výdrž. Samozrejmosťou je tiež vyberateľná lievik so zátkou. A aby to nebolo málo, vyrába sa hneď v dvoch farebných variantoch .

kľúčové vlastnosti

  • Dvojité vákuovo izolované steny z nerezu
  • Vyberateľná lievik so zátkou
  • Obsah vydrží teplý 12 hodín a chladný 24 hodín.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaPlaya Termoska 1L stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaPlaya Thermos 1L Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaPlaya Thermos 1L Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LaPlaya termosz 1L ezüst.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií