Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lea B1-A710, čierne

Zobraziť katalóg
Lea B1-A710, čierne
4,6 7 hodnotení
Puzdro na tablet – pre Acer Iconia Tab B1-710 a B1-711
Kód:  MD050de47a Produktové číslo:  B1-A710

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lea B1-A710, čierne

Obsah tejto súpravy tvorí puzdro Lea B1-A710 v čiernej farbe Acer Iconia Tab B1-710 a B1-711 spolu s darčekom vo forme peelingovej masky Sea of Spa BIO SPA.

Puzdro Lea B1-A710 (čierne)

Pevné a štýlové puzdro je vyrobené z pravej, kvalitnej kože a vnútorná strana je vystlaná tkaninou vyrobenou z konope, takže je dostatočne jemná a nepoškodí displej zariadenia, ktorý je voči poškriabaniu veľmi citlivý. Puzdro je tvarované tak, aby nebránilo pohodlnému ovládaniu tabletu. Nielenže umožní prístup ku všetkým dôležitým tlačidlám a konektorom, ale celkovo je prispôsobené pre najjednoduchšie použitie. Disponuje okrem iného aj elastickým remienkom, ktorý udrží tabliet tam, kde má byť, takže sa oň už nemusíte báť. Puzdro môžete využiť ako stojan, ktorý ponúkne hneď tri polohy pre naklonenie tabletu. Dokonalé pohodlie a perfektná ochrana pre váš tablet Acer Iconia Tab!

Sea of Spa BIO SPA – peelingová maska

Luxusná peelingová maska Sea of Spa Bio Marine je vhodná pre všetky typy pleti. Peeling má na pokožku blahodarný vplyv, pretože odstraňuje z pleti vrchnú vrstvu odumretých buniek, prebytočný maz a dôkladne pokožku čistí, čo je dôležitým krokom k zdravej a krásnej pleti. Táto unikátna peelingová maska na tvár a krk je obohatená o minerály z Mŕtveho mora, ktoré revitalizujú pokožku, dodávajú jej všetky potrebné živiny a dostatočne ju hydratujú. Vďaka jedinečnému zloženiu táto maska pleť aj vyhladzuje a zjemňuje. Peelingová maska Sea of Spa Bio Marine bola dermatologicky testovaná a schválená.

Použitie:
Aplikujte masku rovnomerne na pleť tváre a krku, vyhnite sa oblasti okolo očí. Jemne vmasírujte, nechajte pôsobiť 5 – 7 minút a potom dôkladne opláchnite vodou.

Účinky:
Výsledkom použitia je dokonale čistá pleť, ktorá je zároveň dôkladne vyživená, dostatočne hydratovaná, revitalizovaná, príjemne jemná a vyhladená.

Špecifikácia:
Výrobok je vhodný na všetky typy pleti.
Obsah: 50 ml

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a materiál

Pružnosť/tuhosť puzdra
Tvrdé Hotovo!
Materiál
Koža Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Vlastnosti a funkcie
Integrovaný stojan Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lea B1-A710, čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lea B1-A710, černé . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lea B1-A710 Tablet Tasche, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lea B1-A710 Tablet Tasche, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lea B1-A710 fekete.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií