Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Led Lenser H14.2

Zobraziť katalóg
Led Lenser H14.2
4,5 2 hodnotení
Čelovka svietivosť 350L, dosah svetla 260m, záruka plus 5 rokov po zaregistrovaní
Kód:  SPT748 Stránky výrobcu

Led Lenser H14.2

Nová čelovka od spoločnosti Led Lenser vo variante H14.2 je vylepšenie súrodenec o triedu jednoduchšie H7.2, ktorá bola až do teraz najpredávanejším modelom tejto triedy. Pri modeli H14.2 došlo k doladeniu detailov na základe požiadaviek užívateľov predchádzajúcej verzie. Svietidlo si zachovala všetky svoje silné stránky, ktoré doviedla k dokonalosti a navyše získala ďalšie praktické funkcie.

N ovo má dva spínače pre jednoduchšie ovládanie programovateľných svetelných funkcií. Spínačom u reflektora ovládate naprogramované funkcie - Boost, Power, Eco, Strobo. Otočným spínačom na batériovom boxe potom môžete regulovať intenzitu svetla a programovať cykly svietenia.

Táto nová čelovka má, vzhledom k svojej veľkosti, naozaj úchvatný výkon. Dokáže osvietiť svoje okolie až do 260m pomocou veľmi výkonného LED čipu. Ďalej potom disponuje ochranou proti vode (IPX4), ergonomicky tvarovaným boxom na batérie s kvalitným polyuretánovým poťahom pre ďaleko pohodlnejšie nosenie a špeciálne upravenú hlavou umožňujúci plynulé zaostrovanie.

Inováciou prešla tiež reflektorové šošovka. Tá dokáže podstatne rozšíriť svetelný kužeľ a pri plnom zaostrení navyše pridáva ešte druhý kužeľ okolo ostrého, ktorý umožňuje výbornú viditeľnosť do strán.

Disponuje veľmi ľahkým a kompaktným telom, ktoré ju predurčuje ako ideálneho pomocníka pre turistov či ako perfektné príslušenstvo, ktoré sa nestratí na rôznych dovoleniek, ale iste ani doma. Využitie iste nájdete. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá a je vybavená blokáciou tlačidiel proti nechcenému zapnutiu. Iste tiež oceníte výklopnou hlavu o 90 °, plynulú reguláciu intenzity svetla a systém upozorňujúci na nízky stav batérie.

Perfektné variabilitu tiež dokazuje možnosť odpojiť z čelového pásku buď reflektor a posvietiť si prostredníctvom predlžovacieho kábla aj do ťažšie prístupných miest a alebo z pásku odpojíte batériový zásobník, ktorý potom môžete nosiť na opasku, v bunde či batohu.

Parametre a špecifikácie:
1 x High End Power LED
napájanie: 4 x AA alkalické batérie
výdrž batérií: max. 60 h
svietivosť: max 350 lm
farba: čierna
hmotnosť: 340 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Led Lenser H14.2
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H14.2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Led Lenser H14.2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Led Lenser H14.2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Led Lenser H14.2.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií