Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Ledlenser H6

Zobraziť katalóg
Ledlenser H6
5 5 hodnotení
Čelovka so svietivosťou 200 lm, dosvit 120 m, 1 ks LED diód, vodoodolná podľa IPx4, napájanie: aaa × 3×, hmotnosť 132g
Kód:  SPT767 Produktové číslo:  4029113729604 Stránky výrobcu

Ledlenser H6

Nová čelovka od spoločnosti Led Lenser vo variante H6 konštrukčne vychádza z bestselleru H7, ktorá bola najpredávanejším modelom tejto triedy. Pri modeli H6 došlo k doladeniu detailov na základe požiadaviek užívateľov predchádzajúcej verzie.

Táto nová čelovka má, vzhledom k svojej veľkosti, naozaj úchvatný výkon. Dokáže osvietiť svoje okolie až do 120 m pomocou veľmi výkonného LED čipu napájaného batériami. Ďalej potom disponuje špeciálne upravenú hlavou umožňujúci plynulé zaostrovanie.

Inováciou prešla tiež reflektorové šošovka. Tá dokáže podstatne rozšíriť svetelný kužeľ a pri plnom zaostrení navyše pridáva ešte druhý kužeľ okolo ostrého, ktorý umožňuje výbornú viditeľnosť do strán.

Disponuje veľmi ľahkým a kompaktným telom, ktoré ju predurčuje ako ideálneho pomocníka pre turistov či ako perfektné príslušenstvo, ktoré sa nestratí na rôznych dovoleniek, ale iste ani doma. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá. Iste tiež oceníte výklopnou hlavu o 90 °, neoprénové puzdro a plynulú reguláciu intenzity svetla. Kábel, ktorý vedie od batériového boxu, je dostatočne odolný proti nechcenému vytrhnutiu alebo inému narušeniu. Na páske čelovky sú na vnútornej strane protišmykové silikónové pásiky.

Parametre a špecifikácie:
1 x High End Power LED
výdrž batérií: max. 60 h
svietivosť: max 200 lm
farba: čierna

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledlenser H6
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H6.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií