Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce mini AD gaming

LED T-HL-360

Zobraziť katalóg
LED T-HL-360
4,0 36 hodnotení
Ebook lampička
Kód:  MD050dd87 Produktové číslo:  T-HL-360

LED T-HL-360

Ebook lampička LED T-HL-360 je veľmi praktický doplnok pre vášnivých čitateľov. Poskytuje ultrajasné biele svetlo, ktoré je realizované prostredníctvom 12 LED diód.Vďaka tomu vždy perfektne uvidíte na zaujímavú zápletku obľúbeného románu alebo aktuálnu kapitolu učebnice.Veľkou výhodou je tiež skladací dizajn lampičky, umožňujúci jej ľahké a pohodlné prenášanie kamkoľvek bude potrebné. Nechýba ani systém nastaviteľného jasu.O napájanie lampičky sa postarajú tri AAA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:

Typ:

ebook lampička

Typ svetla:
ultra jasné biele svetlo

Počet LED diód:
12

Ďalšie vlastnosti:
Nastaviteľný jas
Skladací dizajn (ľahké prenášanie)

Napájanie:
3 x AAA batérie (nie je súčasťou balenia)

Farebné vyhotovenie:
čierne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LED T-HL-360
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LED T-HL-360. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LED T-HL-360. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LED T-HL-360. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LED T-HL-360.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií