Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Doručení zdarma Alzaboxy

LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack

Zobraziť katalóg
LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack
Herné figúrky - Obsahuje 2 figúrky pre interaktívnu hru Lego Dimensions z vesmíru Chima
Kód:  LGD104b Produktové číslo:  70200
LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack Predaj skončil

LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack

LEGO je fenomén, který již desítky let kouzlí úsměvy na tvářích dětí i dospělých. Dimensions přináší netradiční spojení mnoha rozličných charakterů z těch nejoblíbenějších filmových, komiksových a herních značek, aby společně vybojovaly bitvy, jež se nacházejí mimo jejich domovský svět. Můžete tak snadno spatřit Temného rytíře, jak bok po boku bojuje s čarodějem Gandalfem, zatímco vše z povzdálí opatrně sleduje oblíbený žlutý táta Homer Simpson. Dimensions je jednoduše místo, kde se stírají rozdíly mezi fantasy, sci-fi a dalšími žánry. Očekávejte nečekané. Poznejte nepoznané.


Dokonalé spojení hry a skutečných kostiček

Svět Dimensions neotřelým způsobem spojuje klasické stavění s videoherní zábavou. Sestavte si figurky svých hrdinů z přiložených kostiček, zapněte hru a už se jen bavte. Čeká na vás bezpočet hádanek, nepřátel a nových přátelství. Použijte jakoukoliv postavu, zkombinovanou s kterýmkoliv vozidlem. Nebojte se experimentovat, jakákoliv kombinace vás nakonec dovede k cíli.

Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Dokonalé spojení hry a skutečných kostiček
Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.
Rozbalte to s proradným Glumem

Rozbalte to s proradným Glumem

Ať už Gluma nesnášíte pro jeho proradnou povahu, či jej litujete kvůli smutnému osudu, díky tomuto rozšíření jej nyní budete moci poznat mnohem blíže. Rozšiřující balíček obsahuje nejen postavičku Gluma, kterou si sami budete moci složit, ale rovněž i chycenou rybičku a Odulu - obřího šestinohého pavouka, jehož jedovaté kousance pomohou našemu malému hrdinovi na cestě nehostinným prostředím. 


Upozornění: Ke hraní hry je zapotřebí vlastnit LEGO Dimension Starter Pack.


Klíčové vlastnosti

  • Obsahuje figurku Gluma s rybou a dále figurku pavouka Oduly, kterou lze dále transformovat.

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Dimensions Eris Gollum Fun Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Méretek Eris Gollum Fun Pack.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií