Alzaboxy Q1 Alzaboxy

LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack

Zobraziť katalóg
LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack
4,0 1 hodnotení
Herné figúrky - Obsahuje 4 figúrky pre interaktívnu hru Lego Dimensions z vesmíru Scooby Doo
Kód:  LGD112a Produktové číslo:  70185
LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack Predaj skončil

LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack

LEGO je fenomén, ktorý už desiatky rokov čaruje úsmevy na tvárach detí i dospelých. Dimensions prináša netradičné spojenie mnohých rozličných charakterov z tých najobľúbenejších filmových, komiksových a herných značiek, aby spoločne vybojovali bitky, ktoré sa nachádzajú mimo ich domovský svet. Môžete tak ľahko uvidieť Temného rytiera, ako bok po boku bojuje s čarodejníkom Gandalfom, zatiaľ čo všetko z diaľky opatrne sleduje obľúbený žltý otec Homer Simpson. Dimensions je jednoducho miesto, kde sa stierajú rozdiely medzi fantasy, sci-fi a ďalšími žánre. Očakávajte nečakané. Spoznajte nepoznané.


Dokonalé spojenie hry a skutočných kociek

Svet Dimensions nevšedným spôsobom spája klasické stavanie s videoherný zábavou. Zostavte si figúrky svojich hrdinov z priložených kociek, zapnite hru a už sa len bavte. Čaká na vás bezpočet hádaniek, nepriateľov a nových priateľstiev. Použite akúkoľvek postavu, skombinovanú s ktorýmkoľvek vozidlom. Nebojte sa experimentovať, akákoľvek kombinácia vás nakoniec dovedie k cieľu.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dokonalé spojení hry a skutečných kostiček
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Scooby Doo tým vyráží do akce

Scooby Doo tím vyráža do akcie

S týmto rozšíreným balíkom získate hneď 4 ďalšie figúrky, s ktorými si vo svete Dimensions užijete veľa zábavy. Okrem zbabelých zo strachu Shaggyho, ktorému možno pripevniť aj baterku, takisto nechýba verný pes Scooby, pričom povoziť sa budú môcť v klasickom autíčku lovcov záhad. A keď je náhodou prepadne hlad (ktorý je prepadá takmer neustále), je pripravená poriadne výdatná desiata. S týmito postavami, ktoré majú každá špecifické vlastnosti, si iste užijete poriadnu zábavu.


Upozornenie: K hraniu hry je potrebné vlastniť LEGO Dimension Starter Pack.

Warner Bros je americká mediálna spoločnosť, ktorá produkuje najmä filmy, hudbu a počítačové hry. Založená bola v roku 1924 štyrmi bratmi (preto jej pôvodný názov znel Warner brothers). Svoju činnosť realizuje najmä prostredníctvom dcérskych spoločností. Medzi tie najvýznamnejšie patrí DC Enterteinment (komiksy so Supermanom či Batmanom) alebo New Line Cinema (Pán prsteňov a Hobbit). Sama je ovládaná spoločnosťou Time Warner. Medzi komerčne najúspešnejšie počiny skupiny Warner Bros patrí séria Temný rytier, Harry Potter alebo Pán prsteňa.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Dimensions Scooby Doo Team Pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Méretek Scooby Doo csapat Pack.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií